Mini putna pegla i trimer za odecu 2u1

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Pegle
Garancija: Nije nevadeno
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Putna pegla - Sisac dzempera 2u1
Mini pegla 


PEGLA I APARAT ZA UKLANJANJE VLAKA DVA U JEDNOM: Ova pegla može istovremeno peglati odeću i cistiti od vlakana , tako da možete uživati u funkcijama obe mašine po jednoj ceni!

• KOMPAKTNA I LAGANA: Putna pegla ima neuporedivu fleksibilnost, proces dizajna putanje kretanja ruke, poput četke za odeću koja ispravlja odeću, tako da je hvat udobniji i štedi rad. Različite scene bez ograničenja, zaista oslobađaju peglanje. Lagan i kompaktan, kontinuirana upotreba neće zaboleti ruke.

• PEGLANJE NA VISOKOJ TEMPERATURI: Peglanje koje se haba, panel temperatura do 150° C, omekšavanje tkanine efikasnije, glatko peglanje pre odlaska na posao, suvo i oštro. • PREDNJI DIZAJN OŠTRIH IVICA: Korišćenjem prednjeg dizajna sa oštrim ivicama, čak i mali nabori mogu da se izglade, veliki paneli u pokrivenosti peglanja veće površine u isto vreme takođe mogu da urade obradu uglova, svi detalji mogu biti brzo izglačan stan.

• POVOLJNO ZA NOŠENJE: Lako se nosi na poslovna putovanja, kompaktnog dizajna kod kuće ili izlaska lako se skladišti i postavlja.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu! !
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 1.400,00 din