Steznik masazer i grejac elektricni

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Masažeri
Garancija: Nije nevadeno
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Umirujući lični električni masažer za masažu toplote Fleki Vrap sa vibracijama za masažu.

To je ultra udoban masažer za omotavanje koji umiruje toplotom i masirajućim vibracijama. Fleki Vrap za umirivanje toplote cilja na vaše specifične tačke pritiska masažom dok primenjuje toplotu.

Umirujuće vibracije masaže koje se mogu uključiti i isključiti. 3 terapeutska podešavanja toplote u kombinaciji sa 3 vibracije za masažu za 9 opuštajućih kombinacija.

Automatsko isključivanje za bezbednu upotrebu.

Podesiva karakteristika dizajna koja ima produžni remen za prilagođeno udobno pristajanje. Masažni Fleki Vrap ima prilagođeno udobno pristajanje za bezbedno držanje omotača na mestu. Prilagodite kaiš kako biste savršeno pristajali za dodatnu udobnost i ciljano olakšanje.

Zagrejani masažer pruža umirujuću toplotu za vaše laktove, ručne zglobove, podlaktice, gležnjeve, noge, ramena i još mnogo toga.

Fleki Vrap za umirujuću toplotu ima jak dizajn sa kukicama i omčama koji osiguravaju da se omotač drži na svom telu gde god da ga stavite.

Sigurno za umirujuće ublažavanje bolova koje traje ceo dan.

Ponderisane perle od gline pružaju nežan pritisak kako bi se pojačale vibracije masaže i ravnomerno raspršila umirujuća toplota. Pomaže u smirivanju i ublažavanju bolova u mišićima, ukočenih zglobova i bolova.

Fleki Vrap je napravljen od plišanog, luksuznog somot materijala koji je luksuzan i mekan na dodir. Ova plišana tkanina je mekana na koži i pruža ultra-udobnost i opuštanje.

Fleki Vrap ima 3 terapeutske postavke toplote u kombinaciji sa 3 vibracije za masažu za 9 opuštajućih kombinacija.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 1.500,00 din