Ćebe duks sa rukavima i kapuljačom vise dezena

Lokacija: Beograd (Srbija)

Tekst oglasa

Neponovljivo praktično i prijatno ćebe koje će oduševiti sve one koji vole da se ušuškaju u zimskim danima pored TV-a grejući se dodatno nekim finim mirisnim čajem,  i koji ne vole da se otkrivaju svako malo kad ustaju do toaleta ili kuhinje.

Pokrivač sa kapuljačom je univerzalne veličine i pokriće vam ne samo telo (do kolena je), već i ruke i glavu, jer ima i rukave i kapuljaču. Dakle, sjajno je za sve one zimogrožljive, a dobro dođe ne samo kad uveče gledate TV ili čitate knjigu, već i ako radite od kuće i ceo dan ste tu, sedite, pa vam je cirkulacija lošija kako se slabije krećete.

Za razliku od ćebeta koje stalno morate da skidate sa sebe kada hoćete da ustanete, pa vam onda bude hladno i neprijatno, ovo ćebe-duks može da ostane na vama i da se u njemu krećete. A sjajno je imati ga i kada krenete na neki izlet i kada znate da ćete dosta vremena provesti sedeći napolju, a hladno je.

Ćebence je plišano i univerzalne je veličine. Fino je, mekano i toplo i mogu da ga nose i muškarci i žene.

A ono što ga čini još praktičnijim jeste "džinovski" džep na sredini. On je tu ne samo da ugrejete ruke, već i da u njega stavite maramice ili neke druge sitnice za koje želite da vam budu uvek pri ruci.

Širina: 78 cm

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 1.700,00 din