Precistac,Perac Vazduha,Cistac Virusa,Sanyo,NOVO!

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Kategorije: Aparati za tretiranje vazduha
Garancija: Nema
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Precistac vazduha koji radi na jedinstven nacin jer osim visestrukog HEPA filterskog sistema i visestepenog preciscavanja vazduha ima ugradjenu i vodenu posudu u koju se sipa voda i procesom elekrolize stvara prirodnu vodenu paru pomocu koje bukvalno pere vazduh od svih bakterija , virusa, i sto je najvaznije Chemtrailsa. Uredjaj ima u sebi automatsko podesavanje stepena cistoce vazduha pa tako on cisti dok ne ocisti do zadatog nivoa a to moze biti izuzetna cistoca vazduha. Osim toga ima automatski sistem pomocu kog se sam aktivira cim cistoca padne ispod zadatog nivoa. Cisti i od dima, grinja, prasine, mirisa . Uredjaj ima sve moguce sertifikate I zadovoljava najvise standarde. Procenat uspesnosti ciscenja je oko 99,99%. Filter se odrzava usisavanjem tako da je prakticno vecan.


Na ovom snimku mozete videti uredjaj ali se radi o starijem modelu a od nas dobijate noviji tip sa jos filtera I dodatnih funkcija.

Cena u prodavnicama je oko 600 evra, kod nas mozete nabaviti za 400 trenutno. Uredjaj se proizvodi u malim kolicinama I tesko se nabavlja.

Preuzimanje za one iz Novog Sada je licno po dogovoru, a za ostale saljem pouzecem post expressom, ili kome vise odgovara uplata unapred zbog manje postarine.

Obnovljen:

Cena: 400,00 EUR