Royal Energezing Pojas Za Ispravljanje Kicme NOVO

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Royal Posture podrška za leđa je fantastičan proizvod kojim ćete rešiti problem nepravilnog položaja vaših leđa usled čega vas neminovno zaboli vrat, leđa ili ramena.

Izuzetno je jednostavan za upotrebu, a još jedna pogodnost prilikom nošenja je to što se neće videti ispod odeće, ukoliko želite da bude diskretan.

Poseduje podesive i udobne trake i sistem podrške koji će vam pomoći da držite ramena, ledja i vrat pravo. Napravljen je od mešavine rastegljivog neoprena i pamuka, koji će dozvoliti vašoj koži da slobodno diše. Dostupan je u bež boji – neprimetna ispod odeće.  Royal Posture podrška za leđa je fantastičan proizvod kojim ćete rešiti problem nepravilnog položaja vaših leđa usled čega vas neminovno zaboli vrat, leđa ili ramena.
Preskočite već prevaziđene steznike i poboljšajte svoje držanje i svoj život koristeći upravo Royal Posture podršku za leđa.                                                                                                                       
Izuzetno je jednostavan za upotrebu, a još jedna pogodnost prilikom nošenja je to što se neće videti ispod odeće, ukoliko želite da bude diskretan. Najveći broj drugih steznika i sličnih podrški za leđa se teško mogu sakriti ispod odeće i upravo je to još jedna od prednosti Royal Posture-a.
Ova podrška za leđa omogućiće vam da stojite pravo i da imate bolje držanje tela čime ćete direktno uticati na nestanak tegoba u mišićima u predelu vrata, ramena i leđa. Poznato je da dugo sedenje u jednom položaju, loš položaj vrata i nepravilno držanje leđa utiču na bol koja se javlja u pomenutom predelu tela, pa je savršeno rešenje da preventivno delujete upravo ovaj proizvod.

Obnovljen:

Cena: 1.490,00 din