Cebe koje svetli u mraku magicno cebe

Lokacija: Novi Beograd (Srbija, Beograd)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Mikrofiber, poliester, pliš

Meko i udobno ćebe – Izrađeno do savršenstva sa visokokvalitetnim 100% poliesterom od mikrovlakana za trajnu upotrebu. Izuzetno mekano. Materijal pogodan za kožu pruža najbolju otpornost na izbledjivanje i mrlje, a neće se naborati ili osipati za maksimalnu udobnost.

Jedinstven svetleći dizajn – Sjaj u tamnom pahuljastom ćebetu ima neverovatan dizajn koji ga čini savršenim za noć i stvara prelepu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. (Jednostavno ga izložite pod jakim izvorom svetlosti ili sunčevom svetlošću 10-15 minuta da apsorbuje svetlost)

Vrhunski kvalitet – pokrivač sa dizajnom šablona za Mesec i zvezdu sa urednim šavovima i uskim šavovima poboljšava jake veze po šavovima. Pahuljasta tkanina ćebadi je otporna na mrlje i zadržaće mekoću čak i nakon nekoliko pranja. nikada vas neće svrbeti ili iritirati. Savršeno za decu i osobe sa osetljivom kožom.

Muftijski funkcionalan – nasmejte voljene osobe! Ovo ćebe je savršen poklon za svaku priliku!

Uputstvo za pranje – Prekrivač od mikrovlakana ne samo da se može prati u mašini, već se neće ni osipati, ni pilula, ni izbledeti, a nakon pranja će normalno sijati. Ne preporučuje se sušenje u mašini za veš, peglanje, izbeljivanje ili hemijsko čišćenje.
Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu! ! !
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 1.800,00 din