Dresura i Cuvanje Pasa , nasih najodanijih prijatelja

Lokacija: Beograd (Srbija)
Rasa: Ostalo

Tekst oglasa

Dresura i Cuvanje pasa svih rasa ,

***Ukoliko imate vise vremena zbog trenutne  epidemiološke situacije , sada je najbolje vreme da poradite na relaciji izmedju vas i vaseg  psa.
***(SAVET)***Za sve vlasnike pasa jedan savet , poradite na separacijonoj anksioznosti sad! ! ! edukujte se i uradite to i SAMI ako morate (separaciona anksioznost -> negativna reakcija psa kada se odvojite od njega(otici na posao , u prodavnicu ili slicno)) i pas u tom slucaju reaguje negativno(cviljenje , lajanje ,glodanje namestaja itd), psi su se do sad adaptirali da ste uvek pored njih , i kad izadjemo iz trenutne epidemioloske situacije za njih ce to pretstaviti novu naglu promenu koju nece razumeti i to odvajanje moze izazvati kod svih pasa razlicite negativne reakcije -> od cviljenja do unistavanja kauca. Zapamtite i u situaciji kad je nas najbolji prijatelj uradio nesto pogresno ,  
TO NIJE LOŠ PAS , TO JE PAS KOME JE LOŠE.

Nasi najbolji prijatelji zaista zasluzuju da budu srecni! ali ako je stresna situacija u kuci ili stanu niko nije srecan , ni psi ni ljudi.

Nazalost , koliko god se medjusobno volimo , govorimo razlicitim jezicima.

Ako vas ljubimac radi nesto sto vam ne odgovara i podize stres i vama i sebi pozovite.

Bihejvoralna modifikacija -> dolazim na vasu adresu jer nema poente da se pas dresira u stranom okruzenju i kad se vrati na staro mesto da se isti problemi opet jave . odnosi se na sve lose navike (lajanje , rezanje , agresivnost , anksioznost , strah , hiperaktivnost itd)

Mnogo je bolje da pokazem  vlasnicima kako da se ponasaju da bi ih njihov pas jasnije razumeo i da dam vlasnicima jasan nacin da prekinu nepozeljna ponasanja psa da bi eventualno sami mogli da resavaju probleme a ne da budu zavisni na tudje resavanje problema.

Nikada ne koristim negativan vid dresure.

Takodje cuvam pse sa dresurom u kucnom ambijentu (uglavnom kod problema straha i anksioznosti ali mogu i da pricuvam pse ako imam vremena)

Visegodisnje iskustvo

Cujemo se

Cena je podlozna promeni


-u slucaju da ste predaleko od moje adrese prevoz je vasa obaveza


-nosim svoju opremu u zavisnosti od psa , ako zelite tu istu ili slicnu opremu mozemo zajedno pogledati kako da je nadjemo direktno da se kupi (istom cenom kojom bih je ja platio)

Najbrze odgovaram na viber i sms poruke , na pozive je malo teze jer ako sam na terenu ne mogu da ostavim drugog psa da bih pricao sa vama(nadam se da razumete jer ako radim sa vasim psom ne biste zeleli da sam na telefonu sa drugim klijentom).

Obnovljen:

Cena: 5.000,00 din