IZNAJMLJIVANJE

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

IZNAJMLJIVANJE AUTO PRIKOLICE SA CERADOM... MOZE ZA SVE NAMENE... PO VEOMA POVOLJNIM CENAMA... PRIKOLICA SA RAVNOM PLATFORMOM JE NOVA... PROIZVEDENA 2012 GODINE..  REGISTROVANA  09.2021 GODINE,  POSEDUJE SVAJCARSKU VINJETU I ZELENI KARTON..    

MAKSIMALNA NOSIVOST 3000kg, KORISNA NOSIVOST 2386kg,  PRIKOLICA JE TESKA 614kg.. UNUTRASNJA DUZINA PRIKOLICE 4.05m, UNUTRASNJA SIRINA 2.00m, UNUTRASNJA VISINA 1.95m..

CERADA SE LAKO I BRZO SKIDA PO POTREBI, ROLUJE SE PREDNJA I ZADNJA STRANA CERADE . PRIKOLICA NEMA NI JEDNO JEDINO OSTECENJE. SPREMNA ZA PUT ISTOG TRENA. SVE OD OPREME IMA, REZERVNI TOCAK, 4 SPANERA, ALUMINIJUMSKE NAVOZNICE, CARINSKU SAJLU, KLJUC ZA TOCKOVE, DIZALICU, ADAPTERE ZA SIGNALIZACIJU 13/7, UREDJAJ ZA ZAKLJUCAVANJE SAPE KAD JE PRIKOLICA OTKACENA OD VUCNOG VOZILA, CEKRK ZA VUCENJA VOZILA KAD VOZILO OSTANE U KVARU. VRSIMO PREVOZ SVIH NAMENA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU I RADIMO CARINJENJE SVIH VOZILA PO POVOLJNIM CENAMA... ZA DALJE INFORMACIJE I ZA CENU IZDAVANJA PRIKOLICE NAJBOLJE POZVATI I BICE DOGOVORENO SVE KAKO TREBA..  HVALA..

Obnovljen:

Cena: 25,00 EUR