juke box sa primanjem papirnog novca +šank aparat - knjige novo

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Stanje: Novo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

AKCIJA - 
juke box sa primanjem papirnog novca -+mali komlet slot apar gaminator - knjige.
nov juke box za lokale i kafiće za puštanje muzike u slobodnom modu ili po željama  uz naplatu. pesme, spota, ili karaoke fajla. kutija je ekstra moderna i uklapa se jednostavnošću u svaki prostor. sadrži monitor od 19 inča , tipke za pretraživanje , akceptor za primanje papirnog novca ( prima od !0 do 2000 din sve novčanice) i hard disk 320 gb  sa skladištem muzike od 70000 pesama, video spotova i karaoke fajlova. poseduje priključak za mikrofon pa se mogu organizovati karaoke.  cena pesme odredjujete vi sami i možete to tražiti da se u startu podesi po vašoj želji. ima dodatni slobodan prostor za dopunjavanje muzike. ima dodatne foldere sa fotografijama tako da se to isto može birati. dok traje pesma na ekranu se vrte fotografije a mogu i neke reklame opet po vašoj potrebi. na uredjaju se nalazi celo korisničko upustvo što je zgodno ali pri kupovini dobijate i sve informacije koje vas interesuju. takodje po vašoj želji što možete vi odredjujete koji izvodjači ili koje pesme se vrte u slobodnom modu (bez naplate) a koje se puštaju uz naplatu. jednostavan je za montiranje na šank ili na zid a priključuje se jednostavno na vaš već postojeći muzički sistem. dolazi zajedno sa manjim šank aparatom.
nov i ispravan gaminator u novom kainetu to jest kutiji . gaminator je sa knjigama i još 17 igara ukupno 18 od kojih je 10 aktivno po vašem izboru i mogu se menjati. igre koje sadrži su -
alwaysHot
beetle mania deluxe
book of ra deluxe
columbus deluxe
dolphin's pearl deluxe
dynasty of ming illusionist
king of cards lucky lady's charm deluxe
pharaoh's gold II pharaon's gold III polar fox
royal treasures siz
uplata i isplata je na ključ . sve bravice su nove i imaju po 2 ključa. sadrži dnevno i glavno stanje. može se vršiti poništavanje aparata.
kutija se sastoji od metala, drveta oblepljenog karbon folijom i pleksiglasa. mogu se otvarati napred tipke - donji prednji deo i pozadi ima metalna vrata radi lakšeg servisiranja. monitor je 17 inča. dimenzije kutije su visina 56 cm, širina 48cm, dubina u donjem delu 32 a u gornjem 16 cm.

najbolje lično preuzimanje 
moguće dostavljanje na vašu adresu  samo po ceni troškova goriva. naravno uz dogovor.
troškove dostave snosi kupac.

Objavljen:

Cena: 50.000,00 din