Šumska kuća Atina - "Tišina koja se čuje"

Lokacija: Devojački bunar (Srbija, Alibunar)
Kvadratura: 65m2
Površina zemljišta: 1350m2
Broj soba: 3 sobe
Grejanje: Kombinovano

Dodatne informacije

Dilina borova bb, Jedan sprat, Terasa, Parking, garaža, Internet, Satelitska, kablovska TV, Kamin

Tekst oglasa

 

 

Šumska kuća Atina - Devojački Bunar (Specijalni prirodni rezervat ("Deliblatska Peščara"), raspoloživa je od 01. aprila do 30. septembra - tokom godine, pod sledećim uslovima:

1. Dnevno izdavanje je do 35 eura do 3 osobe, 40 eura do 4 osobe, 45 eura do 5          osoba i 50 eura do 6 osoba, minimum 2 maksimum 15 noćenja.

2. Iznajmljivanje sobe u potkrovlju sa bračnim krevetom za 2 osobe, korišćenjem        kupatila, kuhinje i svih pratećih sadržaja, iznosi ukupno 20 eura za 2 osobe              (podrazumeva prisustvo vlasnika).

Stabilno je snabdevanje vodom i strujom.

Nalazi se na veoma pristupačnoj lokaciji u Devojačkom Bunaru, poznatom izletištu na domak Beograda (55 km). Plac je u potpunosti ogradjen i kapija se zaključava. Okružena je četinarima i dvorištem uredjenim u parkovskom stilu sa velikom terasom. Unutrašnjost je jedinstvena i veoma opuštajuća. Poseduje baštenski roštilj, 2 šporeta na struju i plin sa rernama, veliki frižider sa zamrzivačem, TV HD, stereo muzički DVD uređaj, pekač, kotlić, sudove, escajg i komplet tanjira za 6 osoba. Grejanje je kombinovano - kamin i električni radijator. Gostima su na usluzi bukova drva za ogrev i roštilj.

Raspolaže sa 2 bračna dušeka i 2 singl dušeka (kreveti), spopstvenom posteljinom, dovoljnim brojem peškira, fenom za kosu, sredstvima za održavanje higijene, vatrogasni aparat, kutija prve pomoći, pribor za šivenje, znakovi upozorenja i obaveštenja. Standardizovana za pružanje usluge smeštaja.

Iskoristite priliku, upoznajte i uživajte u Specijalnom rezervatu prirode "Deliblatska Peščara", koji će vas opustiti, dati obilje kiseonika i pozitivne energije. Ovde nema stresa, sve se odvija u društvu veverica, pesmu slavuja i obilju raznovrsne flore i faune. Posetite poslednju "Evropsku saharu" i nećete zažaliti. 

 

Obnovljen:

Cena: 35,00 EUR