Fleksibilno crevo za hladjenje

Lokacija: Lebane (Srbija, Lebane)
Stanje: Novo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

Fleksibilno crevo za hladjenje
2 kom

 
 
Crevo za emulziju i hladjenje alata i materijala za glodalice novo. Dimenzija Duzina 30cm debljina 1,25cm 1/4 cola a vrh ima otvor 0,3cm.
 
 
 
 
 
 
Nemojte mi nuditi zamene. Predmete koje prodajem menjam iskljucivo za dinare i evre.
 
Baterija je potrosna roba i smatrajte da ona ide gratis uz predmet prodaje. Ne dajem nikakvu garanciju koliko dugo baterija radi jer ne znam. Ako je baterija u potpunosti losa, to i navedem. U suprotnom, dobra je.
 
Sto se tice kontakta, preferiram kontak preko sajta. Nemojte me zvati, slati sms-ve, jer sve sto sam imao da kazem u vezi predmeta prodaje, vec sam napisao. Sto se tice eventualnog cenkanja, opet kontaktirajte me preko sajta. Nemam pojma koju sam cenu stavio za koji predmet pa ne mozemo ni da se dogovorimo za cenu.
 
Najradije saljem postexpress-om mada je moguce slanje i drugim kuririma. Kod postexpress-a je dobro sto imate broj za pracenje, posiljka moze da vas ceka maksimalno 5 dana u posti, ostavljaju izvestaj za slucaj da niste kod kuce kad je pokusana dostava. Kod mene posta paket preuzima do 12h pa ako zelite da vam saljem tog dana, kontaktirajte  me rano izjutra ili budite vredniji pa to uradite prethodne veceri. U suprotnom, paket saljem sutradan.
 
Placanje moze pre slanja ili pouzecem (zadrzavam pravo da izaberem na osnovu ocena na sajtu). Za korisnike sajta koji nemaju nikakvu ocenu, placanje OBAVEZNO ide pre slanja. To isto vazi i za one koji su vec imali situacije da drugim prodavcima vracaju paket jer nisu na vreme preuzeli.  
 
Uredjaj ce biti adekvatno upakovan a nakon slanja obicno saljem i broj za pracenje posiljke, ovde na sajtu.

Objavljen:

Cena: 500,00 din