Masažer nemački Casada Quattromed IV-s

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)
Garancija: Ima
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

Novi masažer Quattromed IV-S, masažna podloga koja prati prirodnu zakrivljenost kičme.
Ovaj novi masažer kompanije Casada GmbH predstavlja novi koncept u tehnologiji masažnih artikala. Leđni naslon, profilisan je u takozvanoj S-liniji, koja prati prirodnu zakrivljenost kičme. Kružna mehanička masaža, upotpunjena je sa grejanjem. Masažni programi mogu se izvoditi sa zahvatom celih leđa, parcijalno ali i samo u jednoj tački koju sami odaberete.

Masaža za leđa i bedra

Osim ergonomskog naslona za leđa, koji u ovom masažeru ima 6 masažnih glava koje se pomeraju u raznim smerovima, donji – sedeći deo, opremljen je ugodnom vibracionom masažom za bedra, koja će brzo podstaći prokrvljenost donjeg dela tela, aktivirati muskulaturu u bedrima, a time i pomoći uklanjanju masnih ćelija iz tog područja.

Grejanje sa žadom

Važno je naglasiti da su masažne glave u leđnom delu masažera Quattromed IV-S presvučene sa žadom. Tako da prilikom masažne terapije, zagrejani žad vrši dodatnu terapiju vaših bolnih leđa.

Tehnički podaci Dimenzije uspravno 76 x 45 x 15 cm Dimenzije polegnuto: 41 x 45 x 8 cm Masa: 9 kg Napajanje: Ulaz AC 100 -240 V ~ 50 /60 Hz Izlaz DC 24 V, 2000 mA Snaga: 48W Automatsko vreme rada: 15 min. Manualno vreme rada: 30 min. Boja: crna

Masažer je kupljen februara 2017. i upotrebljen je manje od 10 puta. Prodaje se jer ne smem da ga koristim zbog bolesti koja je dijagnostikovana ubrzo nakon kupovine.
Proizvod ima garanciju (vidi sliku).

Objavljen:

Cena: 550,00 EUR