Vučeni atomizeri Nardi

Lokacija: Lipe (Srbija, Smederevo)
Garancija: 2 godine
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Nardi vučeni atomizeri (600, 800, 1000, 1500, 2000 i 3000L) sa različitim difuzorskim sklopovima (Ø700, 800 i 900) proizvedeni su sa velikom pažnjom prema životnoj okolini. Pružaju najbolju hemijsku zaštitu u vinogradima i voćnjacima zahvaljujući nizu tehničkih inovacija koje poseduju kao što su kompjuterska kontrola prskanja, ravnomeran i precizan raspored tečnosti po tretiranoj površini.

Standardan paket opreme obuhvata regulator pritiska ALFA2, podesiva osovina i klirens, hidromešač, usisni filter, pocinkovana šasija, rezervoari za pranje ruku i sistema, prenos preko reduktora sa dve brzine, spoljni nivokaz, filter za samopunjenje, duple mesingane mlaznice i propeler sa podesivim nagibom lopatica.

U opcionu opremu spadaju: fontana u situ, podesivi oslonac za rudu, sistem za samopunjenje, mlaznica visokog pritiska, deflektor paneli H-160 i H-200, kontrolna kutija sa 2 sekcije, mesingani linijski filter, elektronska komandna grupa, okretna ruda, kompjuter Bravo180, namotaj za crevo, kočnice, fleksione opruge, kardan sa duplim krstom, set branika, zaštita od lišća i putna homologacija.

Objavljen:

Cena: nije navedena