NUTRIVET hrana za mačke - uvoz iz Francuske

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)
Kategorije: Hrana

Tekst oglasa

NUTRIVET linije hrane za mačke su  bez veštačikih boja i konzervanasa i pravljene su od najkvalitetnijih sastojaka. U ponudi imamo dve linije hrane za macke: Ultra Premium kao i Super Premium liniju.

Proizvodi iz Ultra Premium linije hrana za mačke (80% najkvalitetnijeg mesa, bez žitarica): 

NUTRIVET Inne hrana za mačke - REGIONAL FARM CHICKEN

NUTRIVET Inne hrana za mačke - REGIONAL FARM CHICKEN je kompletna hrana za macke od mesa piletine, ćuretine, pačetine, za sve uzraste i sve rase mačaka,  koja zahvaljujući kombinaciji mesa od živine pruža vašoj ljubimici lako varljiv obrok uz visok sadržaj hranljivih materija. NUTRIVET Inne proizvodi ne sadrže žitarice koje mačke ne mogu da vare pa zahvaljujući toj činjenici predstavljaju pravi izbor za ishranu kućnih ljubimaca.

NUTRIVET Inne REGIONAL FARM CHICKEN - sastav

NUTRIVET Inne hrana za mačke - WILD TEN FISH

NUTRIVET Inne hrana za mačke - WILD TEN FISH je kompletna hrana za mačke od mesa piletine, ćuretine, pačetine, za sve uzraste i sve rase mačaka,  koja zahvaljujući kombinaciji mesa od živine pruža vašoj ljubimici lako varljiv obrok uz visok sadržaj hranljivih materija. S obzirom da NUTRIVET Inne proizvodi ne sadrže žitarice koje mačke ne mogu da vare te predstavljaju pravi izbor za ishranu kućnih ljubimaca.

NUTRIVET Inne WILD TEN FISH - sastav
NUTRIVET Super Premium hrana za mačke: ADULT REGULAR

NUTRIVET Super Premium hrana za mačke: ADULT REGULAR je super premium hrana za odrasle mačke, koja sadrži optimalnu količinu uravnoteženih esencijalnih hranljivih materija koji štite zdravlje vaše mačke. Visok sadržaj sveže piletine, masti i hranljivih sastojaka osiguravaju uravnoteženost ishrane i zdravlje kostiju, mišića i zuba.Sadrži taurin koji mačke ne mogu same da sintetišu; nedostatak taurina može prouzrokovati prestanak rada srca i probleme sa vidom.

NUTRIVET Super Premium ADULT REGULAR - sastav
 
☛ DOSTAVA po celoj Srbiji
☛ Posebni uslovi za odgajivače!
 
Za porudžbine i informacije nas pozovite  063/873 51 71
 
 
Zvanični uvoznik i distributer za Srbiju: 
NEW INSTINCT DOO
 063/8735 -171
www.new-instinct.com
 
 

NUTRIVET Inne REGIONAL FARM CHICKEN - sastav
NUTRIVET Inne WILD TEN FISH - sastav
NUTRIVET Super Premium ADULT REGULAR - sastav
Obnovljen:

Cena: 1,00 din