Vrhunski opremljen fleksibilan zajednički kancelarijski prostor | Top lokacija

Lokacija: NOVI BEOGRAD (Srbija, Beograd, Novi Beograd)
Kvadratura: 25m2
Namena prostora: Kancelarija

Dodatne informacije

Namešten, Internet, Klima, Sprat, Telefon, Vladimira Popovića 38-40

Tekst oglasa

Optimizujte način svog rada i profitabilnost.

Nema potrebe za ulaganjem u tradicionalni kancelarijski prostor! Nudimo fleksibilan zajednički kancelarijski prostor u našim poslovnim centrima Regus koje možete prilagoditi svojim potrebama. Pored toga, na raspolaganju Vam je naša profesionalna administrativna podrška za sve Vaše potrebe. 

Naš poslovni centar Belgrade Newtown se nalazi na 1-om i 2-om spratu moderne poslovne zgrade u ulici Vladimira Popovića broj 38-40 na Novom Beogradu. Kancelarije su smeštene u srcu poslovne zone, u neposrednoj blizini Sava Centra, šoping centra Ušće kao i prestižnih hotela „Crown Plaza“  i “ Hyatt“.

Rešenja za zajednički rad u kompaniji Regus pružaju Vam najprofesionalniji doživljaj rada na najboljim lokacijama i po najboljim cenama.

* Podložno odredbama i uslovima.
Ukupna površina od 25 m² obuhvata opremljen zajednički prostor visokog kvaliteta površine 8 m², zajedničke prostorije poput kuhinje, recepcije sa našim višejezičnim osobljem, kao i besplatnu vodu, struju i komunalije. Nema potrebe ni za kakvim ulaganjima. Možete početi da radite ODMAH!

Objavljen:

Cena: 19.900,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!