EMS/Siemens Higijenski centar (autoklav)

Lokacija: Aranđelovac (Srbija, Aranđelovac)
Kategorije: Stomatološka oprema
Stanje: Korišteno
Garancija: Nema

Tekst oglasa

Na prodaju navedeni autoklav, polovan u super vizuelnom i radnom stanju! Namenjen je za kompletan postupak asepse, stomatoloskih nasadnih instrumenata i sitnih preglednih instrumenata (pincete, kljesta, kirete, ogledalca. . . ) u stomatologiji ili za sterilizaciju instrumenata u drugim delatnostima u kojima je sterilizacija vodenom parom pod pritiskom neizostavna! Koristi se za ciscenje, podmazivanje, dezinfekciju i sterilizaciju! Ima tri programa rada, od kojih je jedan kompletan program (od ciscenja do sterilizacije) a ostala dva su za dezinfekciju i sterilizaciju ili samo sterilizaciju! Uz njega ide kaseta (typ A) koja je namenjena iskljucivo za sterilizaciju stomatloskih nasadnih instrumenata. Za sterilizaciju preglednih instrumenata se koristi strandarda kaseta koja ne ide uz autoklav! Takodje poseduje bocu sironinog koncetrata za podmazivanje (skoro puna, vrlo malo iskoriscena).
Uz uredjaj ide crevo za eksterno snabdevanje destilovanom vodom, creva za odvod i dovod, uputstvo za upotrebu na engleskom,1m pneumatskog creva.
Prva slika je sa interneta, ostale su od uredjaja koji se prodaje. Ukoliko imate pitanje, kontaktirajte me! Na zahtev, saljem jos dodatnih fotografija!

Obnovljen:

Cena: 320,00 EUR

Ovaj oglas je istekao!