Pojačivač zvuka -slušajte kroz zidove

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)
Stanje: Novo
Garancija: Nema

Tekst oglasa

Nov uređaj koji pojačava zvuk i omogućava slušanje kroz čvrste prepreke (zidove, vrata itd. ), kao i primenu u dijagnostici kvarova motora itd.

Preko izlaza za slušalice je moguće i snimanje na neki eksterni uređaj.


Slušajte kroz zidove; sa audio akustičnim mikrofonom visoke osetljivosti Ovo je profesionalni uređaj sa visoko osetljivim zvučnim pojačalom mikrofona, ako je postavljen uza zid, omogućava da jasno čujete audio / razgovore sa druge strane zida. Ovaj je proizvod idealan za prikupljanje obaveštajnih ili audio dokaza od bučnih ili nasilnih suseda. Slušaj kroz zidove Pro napravljen je od visokokvalitetnog brušenog aluminijuma ima punjivu bateriju, opremljen je finim podešavajućim filtrom za bolji kvalitet slušanja zvuka, - na priključak za slušalice možete po želji priključiti i diktafon za snimanje ( nije u kompletu ) audio dokaza. Jednostavan za upotrebu, kontaktni mikrofon se drži uz čvrsti zid da bi primio vibracije kroz zid koji se zatim pretvaraju u zvuk kroz slušalice (u kompletu).     Bučni susedi - Snimite glasnu muziku ili verbalno zlostavljanje     Pretraga i spašavanje - u slučaju nesreća, slušanje kroz prepreke. . . npr. zarobljene u podrumima, liftovima, pod ruševinama itd.     Dijagnostika - Pronađite probleme ( izvor i vrstu zvuka ) u motorima, menjačima i drugim mehaničkim aparatima   Pronađite lokaciju insekata ili glodara, termitne kolonije u zidovima, plafonima i podovima     Vodovod - kapanje, pronađite mesto curenja cevi u betonu ili zidovima. Napomena: Slušni zidni uređaji efikasno deluju na debelim čvrstim zidovima. Na zidovima od opeke koji imaju sloj šupljine i pojedininim vrstama šupljih podova i plafona ne može da radi. Profesionalni uređaj, praktičan i jednostavan za upotrebu.
U kompletu : uređaj sa sondom, punjivom baterijom, prekidačem/potenciometrom za podešavanje jačine zvuka, USB ulazom za punjenje i signalnom lampicom, slušalice i USB kabl za punjenje. Punjač nije u kompletu ( možete koristiti bilo koji USB punjač - npr. od mobilnog telefona ).

Obnovljen:

Cena: 2.800,00 din