FIAT 500 -FIĆA kožica menjača+hrom ram =KOMPLET ITALIAN-NOVO

Lokacija: Zaječar (Srbija, Zaječar)

Tekst oglasa

FIAT 500 -FIĆA kožica menjača+hrom ram =KOMPLET ITALIAN-NOVO

 

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
----------------------------------------------------------------------------------------

"ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  -  TRADICIJA KOJA TRAJE"
Call centar:   060 66 25 086"RADIMO NON-STOP" nesmetano "BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).  

 . . . . . . . . . . . . . "RADNO VREME - DOK NE POPADAMO"  . . . . . . . . . . .  

ISPORUKA IDE "DANAS ZA SUTRA", ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo - tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično - ali i to se da rešiti).    
              


Izbor eko-kože  (crna,  siva,  crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, braon. . . )

Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )


KUPOVINOM DOBIJATE CEO SET KAO SA SLIKE: KOŽICA MENJAČA + HROM RAM = KOMPLET - NOVO. (BOJA PO ŽELJI U ZAVISNOSTI OD BOJE ENTERIJERA ILI BOJE AUTOMOBILA)


U PITANJU JE TIPSKI ZAMENSKI DEO, ODGOVARA SAMO ZA MODEL FIAT 500 - NOVI FIĆA, I NI ZA JEDNO DRUGO VOZILO.Montaža brza i jednostavna.


Sve fotografije su iz naše "KREATIVNE RADIONICE"  i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova  (fotografisano pre same ugradnje).                          
 

  • Cena dostave  (u zavisnosti od mesta stanovanja) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   od 239 do 289 dinara.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . .    ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 2000 din. DOSTAVA "GRATIS"  . . . . . . . . . . . . . .  


Pored pomenutog Fiat-a 500 - Novog Fiće,  NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA`.                                         

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                                     


Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.                                     

                                        Call centar:   060 66 25 086

Obnovljen:

Cena: 3.197,00 din