Party centar „Kraj Save“

Lokacija: Blokovi - Sava (Srbija, Beograd, Novi Beograd)
Kvadratura: 50m2
Površina zemljišta: 10000m2
Broj soba: 1 soba
Grejanje: Na struju
Opremljenost: Namešten

Dodatne informacije

Parking, garaža, Internet, Pogled na reku

Tekst oglasa

Da li zamišljate svoju idealnu proslavu pod otvorenim nebom u prostoru gde komfor i priroda čine celinu i sve to na obali naše prelepe Save - ako je tako onda je Party centar „Kraj Save“ idealno mesto za vas. Nalazi se na samo 15 minuta vožnje od Bloka 45, na surčinskoj obali Save.

Ovaj jedinstveni koncept raspostranjen je na 10 ari predivnog prostora prekrivenog „zelenim tepihom“ uz samu obalu reke, pa gosti faktički dobijaju na korišćenje i svoju privatnu plažu na poziciji gde je voda najčistija i savršena za kupanje kao i splav na vodi. Od infrastrukture na raspolaganju su vam veliki letnjikovac, dva zidana roštilja, zatvoreni objekat u sklopu kog se nalazi kuhinja i kupatilo sa toaletom, velika ljuljaška, stolovi i stolice, ležaljke, šank sedenje sa pogledom na reku.

Garantujemo najlepše zalaske sunca a kada padne mrak u večernjoj varijanti Party centar „Kraj Save“ uz kvalitetno organizovanu i dobru zamišljenu rasvetu dobija jednu potpuno novu notu gradskog kutka za proslave u prirodi.

Objekat se nalazi na poziciji koja je izolovana uz samu reku, pa je idealan ako želite mir i konekciju sa prirodom. Karakteristike ovog koncepta čine ga idealnim za joga sesije, sportska druženja i različite radionice. Veliki broj krošnji obezbediće vam dovoljni hlada u najtoplijim danima.

Postoji mogućnost organizacije profesionalnog animatora a tu je i kutak za decu sa peskom i igračkama.
Objekat nema kapacitete za spavanje ali postoji mogućnost organizacije autentičnog spavanja u prirodi postavkom šatora od strane domaćina objekta.

Party centar „Kraj Save“ je idealno mesto za vaša mala i velika slavlja ali i za druženje, odmaranje i dan u prirodi. Maksimalni kapacitet je do 50 osoba. Termin najma se podrazumeva od 11 časova prepodne do 5 sati izjutra narednog dana.

Očekujemo Vas!

Cenovnik

Cena po noćenju ponedeljak-četvrtak:  90 €
Cena po noćenju petak: 120 €
Cena po noćenju subota i nedelja:  150 €

Informacije i rezervacije:

060 434 66 44
060 434 66 99

Obnovljen:

Cena: 90,00 EUR