Obnovljen:

Arhitekta

Lokacija: Beograd (Srbija)
Naziv radnog mesta: Arhitekta
Naziv kompanije: Dizajn Arhitektura

Tekst oglasa

D.A. Dizajn Arhitektura je domaća kompanija koja se bavi projektovanjem objekata visokogradnje, sa predstavništvom u Beogradu i Podgorici. Zapošljavamo preko 100 visoko obrazovanih stručnjaka iz oblasti arhitekture i građevinarstva. Osnovna delatnost kompanije je projektovanje objekata visokogradnje kroz sve faze, upravljanje projektovanjem i konsalting. Projektovali smo i izveli na stotine hiljada kvadrata rezidencijalnih, poslovnih, ugostiteljskih, komercijalnih, javnih, industrijskih i drugih objekata.

www.dizajnarhitektura.rs

 

U potrazi smo za visoko obrazovanim licenciranim stručnjacima iz oblasti arhitekture

ARHITEKTE

(3 izvršioca m/ž)

 

Važno nam je da poznajete aktuelna događanja na tržištu materijala I savremenih sistema gradnje, da poznajete lokalne zakone, pravilnike, standarde i CEOP proceduru, da volite da radite u Autocad-u, a još više u Revit-u, da imate iskustva u vođenju tima, a najviše da ste zaljubljenik u arhitekturu I da volite da radite sa ljudima.

Ukoliko želite da dobijete priliku da učestvujete u projektovanju kroz sve faze, sarađujući sa inženjerima različitih struka, na raznim objektima I ujedno tražite priliku da usavršavate svoju ekspertizu, da razvijate dalje svoju karijeru i radite sa ekipom divnih ljudi, pošaljite Vaš CV na mejl adresu:

office@da.co.rs