Online casovi engleskog za ZAPOSLENE

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa


 

Profesorka engleskog jezika sa visedecenijskim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (programeri, menadzeri, inzenjeri, doktori, ekonomisti..),daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Individualni casovi online dostupni preko aplikacija: Skype, Zoom, Viber.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za job interview.

Bez obzira koji su vasi motivi za usavrsavanje engleskog jezika, veoma brzo cete primetiti vas veliki napredak u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa.  Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno primeniti u vasim realnim, konkretnim zivotnim situacijama.

Eventualno pasivno razumevanje engleskog jezika, pretvoricete u kvalitetno znanje koje ce postati izvor vaseg stvarnog, a ne prividnog samopouzdanja. Oseticete tu bitnu razliku kada pocnete sasvim spontano, prirodno, gramaticki pismeno i bez poteskoca da izrazavate svoje misli na engleskom jeziku, sto ce vam omoguciti da aktivnije, lakse i kvalitetnije ucestvujete u svim vidovima komunikacije na engleskom jeziku.

Poslovno ili privatno.

Vi mozete biti zaista dobar strucnjak u svojoj profesiji. Ali, ako vas posao od vas zahteva da svoji strucnost izrazavate i na engleskom jeziku, jasno vam je da je fluentno znanje engleskog jezika neophodno za vas opstanak na vec postojecoj poziciji, dalje profesionalno  usavrsavanje i napredak u karijeri.

Mozda zelite da promenite trenutni posao, (ili ste u fazi trazenja novog posla), a glavna prepreka za dobijanje boljeg i pozeljnijeg posla vam je bas vase nedovoljno znanje engleskog jezika.

Ako niste zadovoljni svojim trenutnim znanjem engleskog jezika i zelite da poradite na njegovom usavrsavanju, ili da pasivno razumevanje pretvorite u aktivno znanje engleskog jezika..ako zelite da saznate nesto vise o metodu mog rada, koji se sustinski razlikuje od klasicnog, i podrazumeva mnogo vaseg aktivnog i kreativnog ucesca i prakticne primene naucenog...detaljne informacije mozete dobiti pozivom na 

Tel: 064 528 67 57

Obnovljen:

Cena: nije navedena