VW PASSAT B7 kožica menjača (2010-2014) FABRIČKI CRNA - NOVO

Lokacija: Zaječar (Srbija, Zaječar)

Tekst oglasa

VW PASSAT B7 kožica menjača (2010-2014) FABRIČKI CRNA - NOVO

 

PULSAR –  SINCE 1924 – TRADEMARK
----------------------------------------------------------------------------------------

"ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM  -  TRADICIJA KOJA TRAJE"
                                     

"RADIMO NON-STOP" nesmetano "BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN,  jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . .   porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . .  (sve kao u Nemačku).  

 . . . . . . . . . . . . . "RADNO VREME - DOK NE POPADAMO"  . . . . . . . . . . .  

ISPORUKA IDE "DANAS ZA SUTRA", ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo - tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično - ali i to se da rešiti).

KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽICU MENJAČA, I MONTIRATE JE NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE PLASTIČNE RAMOVE I RUČICE. . . NEMAMO IH U PONUDI. . . NISU PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. . . JER IH VEĆ POSEDUJETE U VAŠEM AUTOMOBILU (samo ih presvucite).   


Izbor eko-kože  (crna,  siva, crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, braon. . . )

Izbor 100% prirodne kože  (crna. . . )


Konac po želji  (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )
     


Kožica menjača izrađena je  od najkvalitetnije eko-kože (ili 100% prirodne kože),  koja se koristi u auto-industriji za tapaciranje automobila najnovije generacije.     


Montaža brza i jednostavna, jer je  original kroj za Volkswagen Passat B7 (2010 - 2014).       


"VW Passat B7, predstavljen je široj javnosti na Pariskom salonu automobila početkom novembra 2010. godine. Dizajnerski tim Klaus Bischoff i Walter de Silva u samom startu uveli su nove materijale i nove kombinacije boja, dok je završna obrada bila i ostala na vrhunskom nivou. Volkswagen Passat B7, proizvodio se i sklapao u Nemačkoj, SAD-u, Ruskoj Federaciji, Indiji, Angoli, Ukrajini, Kini i Maleziji. Krajem 2014. godine B7 prestao je da se proizvodi. "

 

Sve fotografije su iz naše  "KREATIVNE RADIONICE"  i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova  (fotografisano pre same ugradnje).

 

  • CENA ZA EKO-KOŽU  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . = 399 dinara.
  • CENA DOSTAVE (u zavisnosti od mesta stanovanja) . . . . . . . . . . . . . od 230 do 280 dinara.


          . . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 2000 din. DOSTAVA "GRATIS" . . . . . . . . . . . . .           
          

Pored pomenutog Volkswagen Passat-a B7,   "NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA".
 

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE, ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.                             
 

Kontaktirajte nas,  i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.           

                                        Call centar:   060 66 25 086

Obnovljen:

Cena: 399,00 din