KTM radjen po porudzbini - touring-trekking - HITNO

Lokacija: Zvezdara (Srbija, Beograd)
Godina proizvodnje: 2004
Tip bicikla: MTB

Tekst oglasa

Prodajem bicikl koji je pre 15 god posebno napravljen po porudzbini u fabrici KTM u Austriji.
Napravljen je kao mountainbike od legure aluminijuma 7050 (jedna od najcvrscih) sa sirokim presekom cevi od 35,40 i 45 mm u preseku sa duplo tanjenim zidovima, za osobe od 180-190 cm visine, precnik tockova 26" sa Mavic felnama i 32 zbice, Deore XT oprema, 3x8 brzina, V-brake, prednji i zadnji nosaci bisaga, dva naslanjaca zadnji i prednji (rucno pravljen za moje potrebe putovanja). ..
Bicikl je vozen nekih 3 godine povremeno pa je nakon toga stajao skoro 10 a onda sam ga pre 2 godine kompletno rasklopio i restaurirao, promenio skoro sve do najsitnijih detalja poput kugli lezajeva u osovinama tockova, montirao prednji i zadnji nosac bisaga i pretvorio ga u touring-trecking bicikl.
Nakon toga sa biciklom sam isao na more i ukupno presao nekih 1000 km i od tada nije vozen.
Uz bicikl prodajem sve sa slika. Dakle, dodatni alu korman TranzX, Gripshift rucice menjaca, DiaCompe rucice kocnica, dve bocne bisage skoro nove kao i prednju zutu na kormanu takodje malo koriscenu. Za ozbiljne ljubitelje biciklizma kao sto sam ja, dajem i alat neophodan za popravku a pogotovo za duza putovanja kao i dodatnu opremu kao sto su osvetljenje prednje i zadnje. Bukvalno je spreman za bilo koje putovanje.
Na moju zalost, nemam vise toliko vremena da uzivam u ovom lepotanu, a imam i druge planove u zivotu tako da je dosao trenutak da se neko drugi brine o njemu.
U svakom slucaju postoji mogucnost dogovora oko cene.

Obnovljen:

Cena: 500,00 EUR