AdBlue Emulator VOLVO OBD2

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

##### Ad BlueNat pro5 OBD2 Volvo ###
##### Adblue emulator Volvo obd2 Nat pro5 ### 
Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog prevoznika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.  
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue.  AdBlue  je neškodljivi sintetički rastvor.  On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu.  Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.
BEZ PROGRAMIRANJA #### NIJE POTREBAN NIKAKAV SOFTVER ###########

NIJE POTREBNO DA AdBlue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI
Na vama je da odlucite samo šta želite, a mi cemo vam to obezbediti.
Kod nas su svi uredaji provereni i testirani. Garancija.
Prodajom Ad BlueNat OBD2 se bavimo vec vise godina i nasi pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila razlicitih proizvodaca.
AdBlue pro5 je uredaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema i NoX senzora na kamionima koji su opremljeni EURO 4/5 katalizator sistemima, cak i sa oštec´ enim AdBlue SCR sistemom. AdBlue je jednostavan za instalaciju .
1. Samo ga prikljucite na kamion ili autobus preko OBD2 konektora(dijagnosticki konektor).
2. Ad BlueNat c´ e premostiti AdBlue sistem i odmah prestace korišc´ enje AdBlue tecnosti i premostiti NoX senzore .
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostickom sistemu .
4. Ad BlueNat OBD2 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kamiona , samo iskljucite Ad BlueNat OBD2 iz OBD2 konektora .

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naci i na našoj stranici
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs
Pogledajte i ostale nase oglase. . .

Obnovljen:

Cena: 50,00 EUR