Kuća sa klubom na obali reke

Lokacija: Omoljica (Srbija, Pančevo)
Kvadratura: 150m2
Površina zemljišta: 5500m2
Broj soba: 2 sobe
Grejanje: Ostalo
Opremljenost: Namešten

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Satelitska, kablovska TV, Kamin, Klima, Pogled na reku

Tekst oglasa

Kuća za porodični odmor sa klubom na obali reke Ponjavica nalazi se u naselju Omolјica kod Pančeva, 30 km od Beograda.

Imanje od 55 ari na obali reke Ponjavica po kojoj je Park prirode dobio ime. Pogodno za porodični odmor, proslave i rođendane. Restoran i prodavnice u neposrednoj blizini kao i Ostrvo ptica u režimu prvog stepena zaštite zbog velikog broja zaštićenih vrsta. Naspram imanja, sa druge obale reke, je osmatračnica. Pogodno za šetnju i izlete.

Porodični odmor

Otvoreni prostor na imanju je uređen kao park, sa dosta zelenila i sadržajima za boravak porodica sa decom. Za aktivnosti na otvorenom na raspolaganju je i klub sa verandom, kuhinjom na otvorenom, šankom, trpezarijskim stolom, sobom za spavanje 3 osobe i prostranim kupatilom sa ugaonom kadom.  Oko kluba se nalazi roštilј sa kotlićem i tanjiračom, sto sa klupama, igralište za decu i mreže za lјulјanje za odrasle.

Kuća na tri nivoa, suteren, visoki parter i potkrovlјe, uređena po principu otvorenog prostora (open space concept) bez zidova i pregrada. Na svakom spratu su kreveti za spavanje i kupatilo. U kući se nalazi 7 kreveta za 10 osoba.

Cena za porodični odmor 200 € na dan. U cenu ulazi celo imanje sa kućom i klubom. Popust 10% za boravak porodica sa decom duži od 5 dana, 20% za više od 15 dana.

Proslave i rođendani

Pored porodičnog odmora, imanje je pogodno za proslave i rođendane na otvorenom prostoru uz poseban dogovor sa vlasnikom. Mesta za sedenje 25-30 osoba. Na raspolaganju su suteren kuće (potpuno opremlјena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, krevet za 2 osobe i sto za bilijar) i klub sa kuhinjom, šankom i  trpezarijskim stolom na otvorenoj verandi, sobom sa krevetom za 3 osobe i kupatilom u zatvorenom prostoru. Gosti mogu koristiti mnoge stolove i stolice koji se na imanju nalaze kao i čaše, tanjire, escajg itd.

Cena za proslave 200 € na dan. U cenu ulazi obavezno obezbeđenje zbog zaštite od požara i očuvanja životne sredine.

 

Informacije:

060 434 66 99
060 434 66 44

Obnovljen:

Cena: 200,00 EUR