Apartmanski kompleks Dvori

Lokacija: Kopaonik (Srbija, Raška)

Tekst oglasa

Apartmanski kompleks Dvori je novi kompleks na našem najprestižnijem skijalištu, na planini Kopaonik. Nalazi se u Vikend naselju. Na nadmorskoj visini od 1300 metara. Najbliža ski staza "Sunčana Dolina" je udaljena 3km a centar "Konaci" 4km. Do kojih možete doći na više načina, koristeći vrlo frekventni Ski Bus, kolima (10 minuta).

Apartmani su kategorisani sa 4 zvezdice.

Gostima je na raspolaganju spa centar u sklopu kompleksa (uz doplatu) a na 200 metara se nalazi i Spa Resort Milmari. U blizini objekta nalazi se nekoliko restorana, kafića, marketa.

Svi apartmani su kvadrature oko 40 m2, imaju dnevnu i spavaću sobu, kuhinju, toalet i balkon sa predivnim pogledom, vidi se Pančićev vrh, a u daljini vidi se i Durmitor. Svi aparmtani imaju balkon sa lepim pogledom, koji ništa ne zaklanja. Orijentisani su ka južnoj strani pa su osunčani tokom celog dana. Apartmani su vrlo moderno uređeni i opremljeni i novi (gradnja završena u februaru 2021.) .

Svi naši gosti imaju garantovano parking mesto ispred objekta. Grejanje u apartmanima funkcioniše besprekorno i možete ga manuelno prilagođavati po želji. Apartmani su kompletno opremljeni imaju Wi-Fi, gostima je na raspolaganju TV sa kablovskom, kompletno opremljena kuhinja, sredstva za higijenu, fen, peškiri, toster itd.

Ukupno imamo 6 apartmana u svaki se može smestiti komforno 4 osobe.

Promotivna cena po noćenju po apartmanu: 35 €

Nalazimo se na glavnom regionalnom putu Raška - Kopaonik koji je uvek očišćen.

Hvala na pregledu! Čekamo vas! Shape 🙂

Informacije:

+381 60 434 66 99

+381 60 434 66 44

 

 

Obnovljen:

Cena: 35,00 EUR