Šumska kuća Atina - izdaje se cela kuća

Lokacija: Devojački bunar (Srbija, Alibunar)

Tekst oglasa

Šumska kuća Atina je kategorisani objekat smeštaja sa 3 zvezdice u Devojačkom Bunaru (Specijalni prirodni rezervat ("Deliblatska Peščara"), raspoloživa je od 01. aprila do 30. septembra - tokom godine, pod sledećim uslovima:

1. Dnevno izdavanje je 30 eura do 4 osobe, 40 eura za 5 i 50 eura za 6 osoba, minimum 2 noćenja.

2. Iznajmljivanje sobe u potkrovlju sa bračnim krevetom za 2 osobe, korišćenjem  kupatila, kuhinje i svih pratećih sadržaja, iznosi ukupno 20 eura za 2 osobe (podrazumeva prisustvo vlasnika).

Kapacitet kuće i opremljenost, garantuju prijatan i komforan smeštaj do 6 odraslih osoba, željnih da se odmore u prirodnom ambijentu, roštiljaju, prave kotlić, šetaju, spavaju uz pesmu slavuja i uživaju u "Tišini koja se čuje".

Smeštena je u veoma pristupačnom i najlepšem delu poznatog turističkog izletišta Devojački Bunar, a opet dovoljno izolovana od javnog puta. Plac je u potpunosti ogradjen i kapija se zaključava. Poseduje HD TV i besplatan WI-FI za goste.

Od Beograda 55 km, Pančeva 35 km, Vršca 35 km. Preporučujemo market "Gomex" u Vladimirovcu (7 km) i Banatskom Karlovcu (7 km), kao i prodavnicu mesa i suhomesnatih proizvoda "Burjan" u Vladimirovcu. Takodje, preporučujemo kafe sa uslugom pripremanja hrane "Devojački kafe" u Devojačkom Bunaru (600 m).

Budite naši gosti - dobrodošli !

 

Obnovljen:

Cena: 30,00 EUR