Set za navodnjavanje 10m, kap po kap, NOVO

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)

Tekst oglasa

Set za navodnjavanje kap po kap dužine 10 metara za navodnjavanje voćaka u amaterskim voćnjacima, ruža, tuja i ostalog baštenskog bilja. Priključuje se na baštensko crevo od 1/2` (opciono na 3/4` ili brzovezujući priključak), a na drugom kraju je zatvoreno.
U setu se nalazi i šilo kojim lako i jednostavno bušite rupe u crevu i ubadate kapljače na mestima i rastojanjima koji vam odgovaraju. Kapljači su ručno štelujući čime se lako rešava problem njihovog eventualnog zapušenja od nečistoća, jednostavno ga skroz odvrnete i operete (nije potreban filter vode na ulazu u set). Pored toga moguće ih je štelovati po potrebi, ako je nekoj biljci u redu potrebno više ili manje vode od ostalih, lako možete da podesite.
Crevo je prečnika 16 mm, otporno je na pritisak i lako može da se nastavlja i poveže sa drugim sistemima (sa drugim setom ili sa kapajućim trakama). Za slučaj priključenja na vodovodnu mrežu preporučuje se korišćenje `Regulatora pritiska` koji će pritisak iz mreže od 6 bara da ograniči na 1,5 do 2,5 bara čime bi set bio zaštićen od oštećenja. Bez `Regulatora pritiska` potrebno je pažljivije regulisanje protoka na slavini.
Kupcima je na raspolaganju besplatna pomoć, saveti, preporuke...
Nijedno pitanje ne ostaje bez odgovora!!!

Set 10m:
* Crevo (16mm) - 10 metara
* Kapljači - 10 komada
* Šilo - 1 komad
* Čep - 1 kom
* Priključak 1/2` - 1 kom (u poruci naznačite ako želite 3/4` ili brzovezujući)
 

Obnovljen:

Cena: 990,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!