Obnovljen:

Autofarbar, autolimar, bravar-zavarivač, montažer i automehaničar, Novi Sad

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Naziv radnog mesta: Autofarbar, autolimar, bravar-zavarivač, montažer i automehaničar
Naziv kompanije: FENIKSBUS doo

Dodatne informacije

Tekst oglasa


FENIKSBUS d.o.o.


Zbog povećanog obima posla preduzeće FENIKSBUS doo traži radnike na sledećim pozicijama:

 

 • Autofarbar sa radnim iskustvom minimum 5 godina rad u autobuskoj ili auto industriji. Obavljao bi poslove pripreme i obrade površina za farbanje karoserije i podsklopova, farbanje u modernoj komori za farbanje.
   
 • Autolimar sa radnim iskustvom minimum 5 godina u autobuskoj ili autoindustiji. Obavljao bi poslove izrade autobusne karoserije, sečenje savijanje limova cevii drugih polufabrikanata kao i poslove izrade autobusne karoserije.
   
 • Bravar-zavarivač sa radnim iskustvom minimum 5 godina u autobuskoj ili autoindustriji. Obavljao bi poslove sečenje, savijanje limova, cevi i drugih polufabrikanata, izrada i ispitivanje alata za izradu elementa i sklopova, sklapanje i zavarivanje autobusne nadogradnje iz čelika, aluminijuma i nerđajućih materijala.poslovi izrade autobusne karoserije.
   
 • Montažer sa radnim iskustvom minimum 5 godina u autobusnoj ili autoindustriji. Obavljao bi poslove montaže i ugradnje delova i sklopova(stakla,vrata,nosači,grejači,klima uređaji,svetlosna oprema,signalizacija,specijalna oprema, itd).Iskustva na poslovima kao što su:stolar,staklar,tapetar i slično.
   
 • Automehaničar sa radnim iskustvom minimum 5 godina u autobuskoj ili autoindustriji. Obavljao bi poslove montaže i ugradnje delova i skopova (grejači, radijatori, klima uređaji, kompresori, CNG boce, demontaža šasije itd.).

 

Rok za podnošenje prijava je 17.02.2018.

Prijve slati na mail adresu: radenko@feniksbus.rs ili kontakt telefon 064/64-55-151

 

Ovaj oglas više nije aktuelan!