Rezervacija kupovine Lukovice safrana- (Crocus Sativus) za 2021. god.

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Rezervacija kupovine lukovice safrana za 2021 godinu su otvorene. Zadnje nedelje juna se potvrduju rezervacije a  od 1. jula se lukovice salju post expresom prema spisku potvrdjenih rezervacija za 2021 godinu.  

Ukoliko imate neka pitanja pozovite na telefon 021 759-122 ili posaljite poruku na

email-saffronspiceserbia@yahoo.com

Iz hobi varijante dobicete licna saznanja o gajenju najskupljeg zacina na svetu: safrana (Crocus Sativus- zacina i lukovica) iz kojih mozete jednog dana da se odlucite i da pokrenete mozda porodicni posao koje zahteva puno licnog rada, upornosti, strasti-ljubavi prema safranu!


Sve lukovice su pre slanja pregledane i tezina im je izmedju 10 i 12 grama po komadu.  Lukovice placate pri prijemu posiljke pouzecem, a kupac snosi troskove isporuke. Pozovite na vreme.


Popusti:
kupovinom vise od 10 komada ne placate postarinu (placate samo postarinu za OTK), a za Novi Sad moguce je i licna dostava bez dodatnih troskova. Kolicina za 2021 godinu 500 lukovica.

Za dodatne informacije u vezi  lukovice safrana posaljite poruku preko mail-a: saffronspiceserbia@yahoo.com. ili pozvati
na 021759122.

Sve lukovice safrana se pre slanja proveravaju, za ostecenja nastala u toku transporta ne snosimo odgovornost.

Safran(Crocus Sativus) je poznat kao najskuplji zacin na svetu. Safran je dobio ime po intezivnoj zutoj boji koji se dobija iz njega i poreklo imena vodi iz persijskog jezika. Safran se koristi u gastronomiji, prehrambenoj industriji za bojenje namirnica (samo 1g oboji cak 3000 litara vode), medicinska upotreba...

Uputstvo za sadnju safrana:
 
Dubina: izmedju 10 i 20 cm.

Razmak: 10 cm u redu, 20 cm izmedju redova.

 

 

 

Obnovljen:

Cena: 140,00 din