Satne osnove

Lokacija: Zvezdara (Srbija, Beograd)
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

Nudim uslugu izrade satnih osnova,
dimenzija za sve tipove košnica, isključivo od Vašeg voska.
Nudimo uslugu glava za glavu ( satna osnova za tablu izgrađenoga saća ).
A prodajemo i satne osnove.

Vosak se prethodno steriliše u autoklavu na temperaturi od 120-130 stepeni celzijusa i tek poslije se radi izljevanje satnih osnova. Radi se metodom hladnoga presovanja i na taj način se dobiaju veoma elastične satne osnove ( od vašega ili našega voska ), koje su pogodne da se utapaju u ramove u zimskom periodu ( jer nepucaju ).

Oni koji traže da im radim presovanje voska bez sterilizacije neka uzalud ne gube vrijeme da me kontaktiraju, neka idu dalje, apsolutno me to ne zanima!
Ali nudimo uslugu samo sterilizacije voska!

Vosak koji donesete taj i dobijate, ako je ekstra klase to će te i dobiti, ako je sa parafinom od kupovnih satnih osnova nažalost takav će te i preuzeti tj apsolutno ono što ste donijeli ( sve što se neiskoristi za pravljenje satnih osnova i sva prljavština se vraća kupcu ). . .

Tako da nema nikakvih dodatnih plaćanja na kilo voska, zbog nečistoća ili koječega , što svi prerađivači naplaćuju.  Mi nudimo kvalitetne satne osnove koje su geometriski naj preciznije na tržištu.  Ako neverujete , kupite pa se uverite u kvalitet ili može demostracija kvaliteta lično ( negde u gradu ).

Ko traži što jeftinije izljevanje neka me slobodno zaobiđe, za njih su dobri oni što mijenjaju njihov vosak za parafin i naivnim pčelarima nude smeće ali to oni nažalost sami traže!  
Za takve ovo i nije. . .

Presovanje voska se naplaćuje po kg izlivenog voska a ne po kg donijetog, ostatak što nije za presovanje ili što se ne može sa dna pokupiti se takođe vraća pčelaru i znači SAMO se naplaćuje ispresovana satna osnova bez obzira što je sav vosak prošao proces sterilizacije i topljenja. . .

Kod nas  se nudi pored prodaje pčela i rojeva,   sterilizacija voska , vršimo i uslužno mešanje pogača i to je samo za sada!

Kontakt:  
Možete me kontaktirati u vezi svega što Vas interesuje bez obzira da li kupovali nešto ili Vas samo onako zanima, nije nikakav problem.

Najbolje na moju e-mail adresu:   ragnar. kum@gmail. com  ili eventualno na telefon : 064/35-34-827

Obnovljen:

Cena: 1,00 EUR