Matični sok od ARONIJE, RIBIZLE, VIŠNJE i KUPINE

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

Hladnoceđeni matični sokovi od: Aronije, ribizle, višnje i kupine .

Sokovi su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa! 

Ekološki čisto, ne prskano voće, najbolje klase, ubrano na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom se dobija sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan - organski proizvod od 100% voća, bez dodatka vode, šećera i aditiva. Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!   

KUPINA

Matični sok od kupine, koji je ceđen ručnom presom, na starinski način, najviše u sebi ima kalijuma, magnezijum i gvoždja koji su pravi dar prirode sakriven u kupinama. Osim njih, one su bogate vitaminom C i E, koji im daju sladak i blago kiselkast ukus.   Predstavlja odličan prirodni lek za kompletan kardiovaskularni sistem i  moćno antikancerogeno dejstvo, jer sadrži značajne količine hranljivih materija i brojnih minerala koji obiluju antioksidansima koji kompletno čiste organizam od toksina.  Tako našem telu dajemo gvožđe, kalijum i magnezijum, koji će okrepiti vaše telo, ojačati imunitet i preventivno delovati kod različitih bolesti. Naročito je preporučljivo da ga piju anemične osobe i to oko 0,5 dl, pola sata pre jela.

Pakovanje je 1l , cena 600 dinara i 0,20 l  200 dinara

RIBIZLA

Matični sok od ribizle, spreman na starinski nacin sadrži kalijum, koji je važan za zdravlje srca i kvalitetan rad celog organizma, pa deluje preventivno na hipertenziju, snižava krvni pritisak i pomaže pri smanjenju rizika od moždanog udara. Ima znatnu količinu vitamina K, koji pomaže kod zdravog zgrušavanja krvi. Taj vitamin zadužen je i za održavanje zdravih kostiju jer reguliše kalcijum u kostima pa je preporučljiv i kod osteoporoze.  Preporuka je piti 0,2 do 0,5 dl , pola satapre jela.

Pakovanje 1l, cena 600 dinara , 0,72 l , cena 500 dinara i 0,20 l  200 dinara

VIŠNJA

Matični sok  od visnje, pravljen na starinski nacin,  je dobar je smanjuju rizik od infarkta miokarda. Višnje sprečavaju oksidaciju štetnog LDL holesterola koji oštećuje zidove krvnih sudova. Za zdravo srce jedite često višnje. Svojim uticajem na smanjenje arteroskleroze, obezbeđuju zdrave krvne sudove mozga i štite od moždanog udara - šloga. Za zdrav vid birajte višnju, jer ona povoljno deluje na ćelije oka.  Sadrži kumarin te smanjuje sklonost krvi ka zgrušavanju. Time smanjuje rizik od tromboze.  Zbog velikog sadržaja kalijuma podstiču izbacivanje tečnosti te utiču na sniženje krvnog pritiska. Osobe sa hipertenzijom treba da ih jedu češće.  Višnja smanjuje zapaljenjske procese u organizmu pa olakšava tegobe kod zapaljenjskih reumatskih bolesti, pre svega kod reumatoidnog artrita. Sadrži dosta gvožđa pa ako ste malokrvni ubacite je u ishranu. Redovno konzumiranje smanjuje rizik od šećerne bolesti. Jača krvne sudove, posebno kapilare.

Pakovanje je od  0,5 l , cena  300 dinara i 0,20 l  je 200 dinara 

ARONIJA

Podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, snižava povišen krvni pritisak, popravlja imunitet organizma, čisti jetr u i žučnu kesu, reguliše pravilan rad i izlučivanje štitne žlezde i pankreasa i reguliše šećer u krvi, olaksava probleme sa hemoroidima, pomaze pri mršavljenju, pomaze i kod lečenja kancera posebno debelog creva, sprečava pojavu raka i pomaže u lečenju malignih oboljenja, usporava starenje organizma i kože.  Sok sadrži: vitamine A ,  A1, B2, B3, B6, B9, C, P, E, minerale: gvožđe, jod, mangan, bakar, kalijum, kalcijum, kobalt, fosfor, cink, molibden; katehin, tanin, biofenol, redak voćni šećer – sorbitol i jedan od najjačih antioksidanasa – antocijanin. Preporuka je piti  30-50 mil,  20 minuta pre jela.

Pakovanje od  0,5 l   je 500 dinara i od  0,20 l  je 200 dinara 

Takodje pravimo i sirupe od kupine, crne ribizle, višnje i aronije i ostalog sezonskog voća, ali po narudžbini. Sve pravljeno po tradicionalnim receptima naših baka.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email: kupinovovinomiljakovic@gmail. com

 

 

Obnovljen:

Cena: 200,00 din