Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv,Srdjan

Lokacija: Aleksandrovac (Srbija, Aleksandrovac)

Tekst oglasa

Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv. . .

Postovani saradnici zelimo da vam se zahvalimo na uspesnoj saradnji u proteklom periodu . . . 
Kao i do sad usli smo u novu sezonu sadnje maline jesen 2017 i prolece 2018g , porudzbine su vec uveliko u toku i trajace dok ima zaliha sadnog materijala maline sorte Wilamet, mozete nas pozvati radi konsultacija i rezervacija sadnog materijala Wilamet  i Miker maline kako za jesenju tako i za prolecnu sadnju. . . 
Dostupni za saradnju citave godine. . .     
  
    Nudimo vam sadni materijal kako reprodukciju iz rodnog zasada tako i iz maticnog zasada, isporuka a takodje i sadnja pocinje od polovine oktobra pa sve dok vremenski uslovi to   dozvoljavaju i  sve do pocetka vegetacije  na prolece. . .

Prvo i osnovno sto vam je potrebno ako ste se odlucili za proizvodnju maline  je to da imate zdrav i kvalitetan sadni materijal. . .

Dugogodišnje iskustvo mi nalaze da vam preporucim sortu maline – Wilamet- koja je kod nas naj rasprostranjenija i najstarija vrsta maline, to nam govori da je i najodržanija na našim podnevljima. Prilagođena je na nase uslove i izdržava na visokim i vrlo niskim temperaturama, u pitanju je stara severnoamericka sorta Wilamet maline koja se odlikuje zavidnom krupnocom ploda, bujnoscu i velikim prinosima . . .

 

Nudimo vam sadni materijal maline sorte Wilamet sa 1200 metara nadmorske visine, takodje nudimo i sadnice Miker maline, primamo porudzbine za  jesen 2017 i prolece 2018god. . .   
Vise  slika  na > > >    www. sadnicemalinewilamet. webs. com 
Pored sadnice maline nudimo vam i raznih sadnica cveca, ukrasnog zbunja i drveca, sve za vase dvoriste i bastu, pozovite nas i pitajte sve sta vas zanima . .. 
Takodje, posebno zelimo da vam ponudimo Domace sirupe koje sami pravimo na potpuno prirodan nacin i iz licnih zasada: 
Sirup od sumskog Drena, Zove, Joste, Kupine, Maline, Visnje, Crne ribizle, Crvene ribizle, Dunje, Jagode. . . 
  -Viber, Wats app contact-   > > >065 8 334 661< < <                                                                                 
Pogledajte i ostale nase oglase. . .

 

Obnovljen:

Cena: 12,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!