Casovi engleskog jezika - Novi Sad / Skype

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Profesorka engleskog jezika, sa 25-togodisnjim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (od ucenika, studenata do doktora nauka), daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacuja, priprema za poslovni interview ili odlazak u inostranstvo.

Priprema studenata za polaganje ispita. 

Kvalitetno, profesionalno, odgovorno.

Individualni casovi. Individualan pristup svakom pojedincu.

Maksimalna posvecenost u radu.

Kud god da idete, sta god da radite, vase znanje ili neznanje je vasa "licna karta". U svakoj oblati zivota, pa i kada je engleski jezik u pitanju.

Kvalitetno znanje koje se zasniva na gramatickoj pismenosti i bogatom vokabularu, preduslovi su za vase opusteno, samopouzdano ucesce u komunikaciji na engleskom jeziku.

Koliko ste blizu ili daleko od ispunjavanja tih preduslova?

Kad vec ulazete vreme, trud i novac, potrudite se da steknete kvalitetno, funkcionalno znanje engleskog jezika. Znanje koje cete sa samopouzdanjem aktivno koristiti u vasim realnim, konkretnim zivotnim situacijama. Poslovno ili privatno - u skladu sa vasim potrebama i interesovanjima. 

Engleski jezik ne mora da bude vas "kamen spoticanja", vec moze i  treba da bude stabilan oslonac na putu prosperiteta i napretka u vasem zivotu.

Tel: 064 528 67 57

Obnovljen:

Cena: 1.200,00 din