Bezalkoholni gel za dezinfekciju ruku "O3 Vita". Sprej boca sa poklopcem 20ml - praktičan za nošenje

Lokacija: Bajina Bašta (Srbija, Bajina Bašta)
Pol: Uniseks

Tekst oglasa

Prednosti "O3 Vita" bezalkoholnog gela za dezinfekciju kože ruku u odnosu na sredstva za dezinfekciju ruku na bazi alkohola su sledeće:

"O3 Vita" bezalkoholni gel je bezbedniji za upotrebu - jer ne sadrži alkohol i ne postoji mogućnost zapaljenja ili eksplozije.

Lako se nanosi, na rukama kreira zaštitni "film" koji kožu štiti nekoliko časova, brzo deluje i omogućava upotrebu bez prethodnog pranja ruku vodom ili brisanja. Obogaćen je prirodnim eteričnim uljem lavande i nano-česticama srebra koje mu daju dodatni kvalitet u očuvanju vaše kože.

Ne nadražuje kožu

Sredstva za dezinfekciju ruku na bazi alkohola efikasna su za povremenu upotrebu, ali dugotrajna, česta upotreba alkoholnih proizvoda može izazvati iritaciju kože. Alkohol otapa i uklanja sebum i lipide koji štite od bakterijskih infekcija kože. Velika i česta upotreba sredstava za dezinfekciju ruku na bazi alkohola zapravo povećava osjetljivost kože na infekcije prolaznim bakterijama koje izazivaju bolesti.

Veća antibakterijska aktivnost!

Objavljene studije pokazuju da su sredstva za dezinfekciju ruku na bazi benzalkonijum-hlorida pokazala veću održivu antibakterijsku aktivnost od opštih sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola, koja su zapravo postala manje efikasna ponovljenom upotrebom jer čine kožu nečistijom - zbog uklanjanja zaštitnih prirodnih ulja sa kože i zadržavanjem mrtvih ćelija kože u polimernim zgušnjivačima koji se koriste u želiranim proizvodima na bazi alkohola.

U ponudi imamo pakovanja od: 20 ml; 100ml; 200ml; 500ml; 1000 ml; 5000ml

Obnovljen:

Cena: 150,00 din