BW ETERNA, Beograd na vodi 59m²- zapadno orijentisan

Lokacija: Beograd na vodi (Srbija, Beograd, Savski Venac)
Ulica i broj: BW ETERNA
Sobnost: Dvosoban
Kvadratura: 59m2
Stanje objekta: U izgradnji
Grejanje: Gradsko
Nivo u zgradi: 1. sprat

Dodatne informacije

Terasa

Tekst oglasa

Prodajemo odličan dvosoban stan od 58,58m2 u novoj zgradi BW ETERNA, koja se nalazi u okviru Park Districta i završava se 2025. godine. Stan je zapadno orijentisan,  sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju.

BW ETERNA je osmospratna zgrada,   smeštena u okviru Elements kompleksa, u Park districtu Beograda na vodi, a duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom, koja povezuje Karađorđevu ulicu sa Beogradskim sajmom. Pozicionirana je u neposrednoj blizini Savskog parka, prema Savskoj ulici. Smeštena je u četvrtom redu od reke Save i povezana je sa ključnim lokacijama u Beogradu.  Kompleks Elements predstavlja najbolje  od savremenog gradskog života, kompleks  kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu ETERNA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Objavljen:

Cena: 194.888,00 EUR