"Divčibarac" apartmani - u izgradnji

Lokacija: Divčibare (Srbija, Valjevo)
Ulica i broj: Ljuti krš
Sobnost: Jednosoban
Kvadratura: 35m2
Stanje objekta: U izgradnji
Grejanje: Etažno
Nivo u zgradi: 1. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Podrum, ostava, Internet, Satelitska, kablovska TV

Tekst oglasa

"Divčibarac" apartmani - u izgradnji

U šumi, iznad izvorišta potoka, a pored hotela "Crnivrh", u centru Divčibara (200m od glavnog puta) na kraju male ulice, u mirnom okruženju, a istovremeno nadomak svih sadržaja kojima Divčibare raspolaže, projekat "Divčibarac" vam nudi visoko kvalitetne stanove u izgradnji sa opremljenim dvorištem od 10 ari.

Oprema koja će se ugrtaditi u stanove je modernog dizajna i praktična za upotrebu a za sve kupce stanova u toku izgradnje postoji mogućnost izbora dizajna i dezena iz palete proizvođača.  Podne obloge u hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama će biti urađene od kvalitetne granitne keramike, dok će završni premaz zidova biti od disperzivnih boja, a ograda na stepeništima od aluminijumskih profila.  Kupatila će biti sa "walk in" tuš kabinom (stakleni paravan, linijska rešetka, ugradni konzolni tuš), ugradni vodokotlić, prohromski bojler sa izmenjivačem toplote, konzolnom šoljom i lavaboom, kvalitetnom galanterijom i sa mogućnošću izbora modela, dezena i boje zidnih pločica u cenovnom opsegu do 20€/m². Podne obloge u hodniku, kupatiu i kuhinji će biti izrađene od kvalitetne granitne keramike uz mogućnost izbora modela, dezena i boje u cenovnom opsegu do 25€/m², a u sobama će biti ugrađen kvalitetan hrastov parket. Delovi stana pod keramikom (kupatilo, hodnik i kuhinja) će biti pokriveni podnim grejanjem, a u sobama gde će biti parket predviđeni su radijatori. U kupatilu pored podnog grejanja predviđen je i sušač za peškire. Kvalitetna, elegantna sobna vrata sa mogućnošću izbora u širokom spektru kvalitetnih dekora, zaobljenih profilisanim ivicama, mogućnošću dodavanja raznih priloga, kao što su otvori za stakla i ventilaciju, nadsvetla, klizni mehanizmi, aluminijumske lajsne, dekorativni staklići, magnetne brave, skrivene šarke, padajući pragovi. PVC stolarija spolja u antracit boji, unutra bela, sa roletnama i komarnicima. Šestokomorna sa staklom za idealnu izolaciju i otporna na skupljanje kondenza.

Opremanje zgrade i  lokacije će biti izvedeno da omogući nesmetano funkcionisanje u svim uslovima i za sve prilike (lična upotreba i izdavanje) sa akcentom na hedonizam, koji je i drugo ime ovog projekta. Svaki stan će imati svoje "zeleno" parking mesto koje će kao i pristupni put biti urađeno od behaton kocki. Za trenutke opuštanja i uživanja u lepom vremenu za sve stanare zgrade će biti izgrađena centralna, pokrivena, piknik zona sa roštiljem i propratnim sadžajima, kao i zasebne parkovske klupe i stolovi, a za naše mališane igraonica. Kako je elektrosnabdevanje Divčibara jako nestabilno, pobrinuli smo se da vas to ne ometa u vašem odmoru, centralno grejanje (pokriva i bojler) sa kotlom na pelet i agregat(pokriva sve stanove) će da se pobrinu za neprijatnosti nestanka struje i grejanja. Svaki stan ćei mati ugrađen kalorimetar za obračun troškova grejanja, a agregat će pokrivati grejanje, vodu, rasvetu u zajedničim prostorijama, a u stanovima rasvetu, internet , TV i frižider. Za trenutke opuštanja smo predvideli saunu, za sve stanare, u suterenu, a kako vašu "avantura opremu" ne bi nosili u stanove, obezbedili smo prostoiju za to u prizemlju zgrade. I zakraj da napomenem da je u zgradi planirana posebna soba za boravak i kancelariju domara koji će se starati o čistoći, grejanju, održavanju i funkcionisanju zgrade, parkinga i dvorišta, a kao dodatna opcija, čišćenja apartman i doček gostiju.

Za kupce stanova u izgradnji nudimo povoljnost izbora keramike (zidne do 20€/m², podne do 25€/m²), parketa, boje zidova, kupatilske galanterije, sušača, radijatora i sobnih vrata iz palete dobavljača.

Cena 1400€/m² - dinamika plaćanja: 20% prilikom sklapanja ugovora, 25% nakon prijave temelja,  20%  nakon prijave konstruktivnog dela objekta ,  25% nakon završetka grubih radova (spoljašnja stolarija i malterisanje), 10% nakon završetka radova i tehničkog prijema

Cena 1300€/m² - dinamika plaćanja: 90% prilikom sklapanja ugovora, 10% nakon završetka radova i tehničkog prijema

Na navedene cene se ne plaća PDV!

http://www.divcibarac.rs/

facebook.com/Divcibaracc

Obnovljen:

Cena: 45.500,00 EUR