Prodajem prenociste u strogom centru Kanjize na samom trgu!

Lokacija: Kanjiža (Srbija, Kanjiža)
Kvadratura: 762m2
Nivo u zgradi: Sprat
Namena prostora: Više namena

Dodatne informacije

Internet, Parking, garaža, Klima, Novogradnja, Telefon, Suboticki put 2

Tekst oglasa

VIKTORIJA NOVA!

Prodajem prenociste u strogom centru Kanjize na samom trgu. 

Prenociste se sastoji od 762mk, UKNJIZENO 690M2. Sastoji se od recepcije, 17 soba (svaka ima tv, kablovsku, klimu, internet, kupatilo), sa ukupno 45 lezajeva, veliki hol, praonicu vesa, vesernicu, plus sprat sa kancelarijskom salom i 5 soba u sirovom stanju. 
Sastoji se iz dva dela: stari deo 241mk: recepcija, 8 soba, ispred soba prostor sa namestajem za odmor i novi deo 521mk: 9 soba, veliki hol sa namestajem za sedenje i odmor, vesernica i sprat sa pomenutom kancelariskom salom i pet soba u sirovom stanju. Ima centralno grejanje sa toplotnim pumpama, a   moze da se greje i na gas i na struju jer je objekat povezan na gas, a ima kotao na struju. Sve u svemu postoje 3 nacina za grejanje preko zime. Pored svega ovoga objekat poseduje i solarne panele koji leti sluze za grejanje vode, VELIKA USTEDA (potrebno malo ulaganja da se paneli dovedu u red jer neko vreme nisu korisceni)! 

Prenociste se nalazi u samom centru Kanjize na 20 metara od autobuske stanice, 200 metara od Banje i 200 metara od Tise, radi vise godina i ima razradjen posao i stalne goste.
 
CEO OBJEKAT UKNJIZEN!!!

HITNO! HITNO! HITNA PRODAJA ZBOG PRESELJENJA! HITNO! HITNO!

Obnovljen:

Cena: nije navedena