Odlicna porodicna kuca u Veterniku-za svaku preporuku

Lokacija: Veternik (Srbija, Novi Sad)
Kvadratura: 200m2
Površina zemljišta: 451m2
Broj soba: 5 soba i više

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Prodaja opremljene kuće Veternik je ponuda za kupca koji želi komfornu, kvalitetnu, infrastrukturno opremljenu kuću na 10 minuta od Novog Sada.

Kuća u Veterniku zidana je u drugoj polovini 90. ih goodina nalazi se u mirnom kraju naselja u lepoj ulici bez saobraćajne gužve i buke.

Kuća je ukupne površine oko 200 m2, sastoji se od prizemnom delu od velike garaže(radionice) sa toaletom i poslovnog prostora koji je u funkciji zasebne stambene jedinice. Na spratu kuće se nalaze ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom, dve sobe kupatilo i terasa, u potkrovlju se nalazi još jedan zaseban stan koji se sastoji od tri prostorije, kupatila i terase.

Plac u Veterniku na kome se nalazi ova kuća ukupne je površine 451 m2 i kompletno je ograđen, u drugom delu iza kuće sa lepim ravnim travnjakom.

Kuća u Veterniku je komunalno opremljena trofaznom strujim, gradskom vodom, gasom i kanalizacijom, a grejenje u kući je etažno (na gas) sa radijatorima u prostorijama.

Kuća se prodaje kompletno opremljena sa svim pripadajućim nameštajem koji je nov, veoma malo korišćen kao i cela kuća.

Ova ponuda za kupovinu kuće je idealna ako vam treba stambeno poslovni objekat ili kvalitetna porodična kuća u kojoj nemate nikakvih ulaganja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, želite da vidite i kupite ovu kuću u Veterniku kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Obnovljen:

Cena: 90.000,00 EUR