Prirodno i zdravo okruženje - Ibarska magistrala, Vranić ( HITNO)

Lokacija: Vranić (Srbija, Beograd, Barajevo)
Ulica i broj: Skojevska 8
Kvadratura: 72m2
Površina zemljišta: 1500m2
Broj soba: 4 sobe
Spratnost: Jedan sprat
Stanje objekta: Starija gradnja
Grejanje: Na struju

Dodatne informacije

Terasa, Satelitska, kablovska TV, Tavan, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Kuća 72m2, na 15 ari  ograđenog placa. Uknjižena-vlasnik 1/1.  Prelepo bivše vikend naselje sa dobrim i mirnim komšilukom. Kuća ima veliki potencijal, okruženje priroda i zelenilo, veliki prostor. Kuće nisu zbijene, tako da ima svoju intimu. Asfaltirana ulica, ulična rasveta, trofazna struja, gradska voda, kanalizacija. U kući postoje dva kupatila. Dole u prizemlju, gde je kuhinja-trpezarija i dnevna soba. Takođe kao i dva klima uređaja. Cena nije fiksna / moze dogovor.

Na spratu veće kupatilo i od dve sobe renovirano u jednu veliku dnevnu sobu koja se može pregraditi po potrebi u dve spavaće sobe. Kao i jedno manje odeljenje koje može biti dečija soba ili kuhinja. Fasada je urađena od kamenih ploča. Na placu postoji i pomoćni objekat koji ima višestrku namenu, takođe ima kupatilo i kuhinju, kao i klimu  i zidanu šupu-ostavu.

Niže Ibarske magistrale je oko 60 metara, tako da nema buke i prašine. Takođe je tu i autobuska stanica i benziska pumpa, kao i mala radnja. Iz pravca Beograda, od centra Beograda je na oko 35km do mesta gde je kuća. Po mestu stanovanja, pripada mestu Vranić.

 

 

Obnovljen:

Cena: 45.000,00 EUR