Novi Sad, Ledinci, vikendica

Lokacija: Ledinci (Srbija, Novi Sad)
Opremljenost: Namešten
Kvadratura: 40m2
Grejanje: Na struju
Broj soba: 2 sobe
Stanje objekta: Novogradnja
Površina zemljišta: 1000m2

Dodatne informacije

Pogled na grad, Parking, garaža, Klima, Terasa, Potreban depozit, Prizemna, U blizini gradskog prevoza, U blizini centra, Pogled na reku

Tekst oglasa

Vikendica za dve osobe (i dvoje male dece) sa spavaćom sobom od 15m2, opremljenom kuhinjom/trpezarijom 20m2 sestougaonog oblika i kupatilom, na placu od 1000m(Jedan krevet je bračni, drugi 110x200 za jednu odraslu osobu ili dvoje manje dece, sve u istoj, spavaćoj sobi). Oko 200m smo od glavnog puta Kamenica-Beočin (ca. 10min. do centra NS). Ukupno 7 gradskih/prigradskih bus linija staju na našem stajalištu, po 1. gradskoj tarifi.

Mi vlasnici, nismo na placu, gosti imaju svoju privatnost a kada nas trebate, mi smo u blizini. Pušenje u samom objektu nije poželjno. Zakup za romantičan vikend (od petka u podne do ponedeljka ujutro) je 90€. Kafa i čaj su gratis, nekad ima i drugih iznenađenja. Papuče i bademantil je potrebno poneti, sve ostalo stoji na raspolaganju. Roštiljanje i branje voća je dozvoljeno, nošenje voća nije poželjno. Plaćanje je unapred a kaucija od 20€ je obavezna, koja se naravno vraća pri povratu ključeva. Čiśćenje objekta ne zaračunavamo, osim ako je ostavljen neuredan kada je potrebno zahtevnije čišćenje. U tom slučaju molimo za razumevanje da trošak od 10€ nadoknađujemo od kaucije. Cena smeštaja je 35€ po danu dok za praznike varira pa nas pozovite. Naš smeštaj je pogodan za one koji vole prirodu i one koji zele pobeći od gradske buke i gužve, za poslovne ljude i turiste kao  i za parove, za susrete daleko od radoznalih pogleda. Parking je na placu. Proslave sa više od 4 ljudi nisu moguće. Želimo Vam ugodan odmor takođe i u našem paviljonu (16m2) uz cvrkut ptica..

DOBRODOŠLI!

 

Obnovljen:

Cena: 35,00 EUR