Kraljev breg-apartmanska kuca sa bazenom

Lokacija: Sremski Karlovci (Srbija, Sremski Karlovci)
Kvadratura: 200m2
Površina zemljišta: 1700m2
Broj soba: 5 soba i više

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Kraljev breg, izdavanje apartmanske kuće sa bazenom je ponuda Real house nekretnina za nekoga ko traži odmor u blizini grada ( Novi Sad – 25 km a Beograd – 65 km), ko želi da boravi na čistom vazduhu i čarobnoj Fruškoj gori, za nekoga ko želi da organizuje mini proslave, rodjendane, team bulding ili prosto provede lep vikend u prirodi sa porodicom i prijateljima.

Lokacija  – Sremski Karlovci

Kuća se nalazi u opštini Sremski Karlovci u vikend naselju Kraljev breg na putu prema Čortanovcima, kako mu i samo ime govori radi se o lepom naselju gde možete šetati i uživati u obroncima Fruške gore. Sremski Karlovci su na oko 5km, a selo Čortanovci na oko 2km. Nedaleko je Dunav i nacionalni park Fruška gora sa mnoštvom manastira koje možete obići.

Apartmanska kuća Kraljev breg je jedan više multi funkcionalan objekat koji se sastoji iz više zasebnih stambenih jedinica.

Tri zasebne stambene jedinice

Prva stambena jedinica SMALL HOUSE – je zaseban studio apartman površine 40 m2 sa prelepom galerijom u kojoj je smešten bračni ležaj .U donjem delu se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. Small house je idealan izbor za parove, porodice sa decom ili manje grupe prijatelja. (2+2).

Druga stambena jedinica MIDDLE HOUSE – je zaseban komforan apartman, zasebna kućica koja se satoji od velike dnevne sobe, spavaće sobe i lepe kuhinje sa terpezarijskim delom i kupatila. Middle house je površine 58 m2 i idealan je izbor za porodeice sa decom, prijatelje…(4+2).

Treća zasebna jedinica,  MAIN HOUSE – je zasebna kuća površine 200 m2 i ona se satoji od velikog dnevnog boravka sa terpezarijskim delom, kuhinje i terase u donjem delu. Na prvom spratu su smeštene 2 sobe sa bračnim ležajevima od kojih jedna ima izlaz na prelepu terasu i jedno kupatilo sa ležećom kadom koje koriste gosti te dve sobe. Na drugom spratu kuće nalaze se jos dve spavaće sobe sa takodje jednim kupatilom sa tuš kabinom koje koriste gosti te dve sobe. ( 8 osoba).Sobe su prostrane, sa puno svetlosti, izuzetno uredjene i pružiće Vam udobnost i komfor visokog nivoa. Ono što treba istaći jeste da ukoliko se rentiraju sobe pojedinačno, dnevni boravak na prizemlju i kuhinja ulaze u tkzv. zajedničke prostorije i gosti svih soba ih mogu koristiti.

Bilijar sala je zaseban deo koji je konektovan sa Main House i sa Midle house, radi se o ustakljenom prostoru za druženje sa bilijarom i garniturom za sedenje.

Sve stambene jedinice mogu da se izdaju i zajedno ili svaka za sebe.

Opremljenost prostora

Svi apartmani su opremljeni novim nameštajem, wi fi internetom, posteljinom i peškirima, u Main house se nalazi kamin, kuhinje su opremljene osnovnim posuđem, čašama i elektro uređajima.

Prostran plac sa bazenom i prostorom za druženje

Pored stambenih jedinica na izuzetno uredjenom i prostranom placu postavljen je bazen dimenzija 7,5 x 3,75m, kutak za najmladje sa penjalicama, ljuljaškama i toboganom, zatim deo predvidjen za roštilj sa letnjikovcem i klupama za ručanje, a takodje ima i dovoljno mesta ukoliko bi neko želeo da organizuje manja okupljanja. U dvorištu se nalazie dva natkrivena parking mesa i prostor za parkinje do 6 automobila.

Apartmanska kuća Kraljev breg – drugačija, nesvakidašnja, moderna, komforna. Pogledajte fotografije i izaberite opciju koja Vam najviše odgovara.

Cena zakupa zavisi od broja noćenja, osoba kao i tipa korišćenja iste.

 

Check-in (Dolazak): od 12 h

Check-out (Odlazak): do 10 h

 

Prostor je idealan spoj modernog, konfornog, i prirodnog  …

Za sve detalje u vezi zakupa kontaktirajte nas:

Real House, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti.

Obnovljen:

Cena: 360,00 EUR