Kuca za odmor sa bazenom

Lokacija: Sremski Karlovci (Srbija, Sremski Karlovci)
Kvadratura: 80m2
Površina zemljišta: 3000m2
Broj soba: 3 sobe

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Kuća za odmor sa bazenom i prostrano uređenim placem je ponuda Real house za nekoga ko traži lep i prostran zeleni plac, bazen i Frušku goru, za odmor, mini proslavu, rodjendan ili vikend u prirodi.

Idealno mesto za organizovanje manjih proslava, porodičnih okupljanja, rodjendana i odmora na Fruškoj gori na izuzetno lepom i uredjenom placu i komfornoj kući za odmor.

Kuća za odmor sa bazenom nalazi se na Banstolu, u vikend naselju Beli breg i udaljena je nekih 2 km od starog puta NS-BG,na svega 20 km od Novog Sada i 60 km od Beograda.

Kuća za odmor na Fruškoj gori se može iznajmiti na onoliko dana koliko Vam je potrebno.

Kuća za odmor je površine 110 m2 i ima smeštajni kapacitet za 10 osoba ( za spavanje) a sastoji se od kuhinje sa terpezarijom, kupatilom i jednom dnevnom sobom u donjem delu.Na spratu kuće su 3 manje spavaće sobe i jedan toalet. Kuća je kompletno nameštena za prijatan i udoban boravak sa komplet opremljenom kuhinjom.

Na prostranom i uredjenom placu površine 3000 m2 nalazi se bazen dimenzija 10 puta 4 sa dubinom do 1.80 m. sa ležaljkama i suncobranima, zidani roštilj, letnjikovac sa stolovima i klupama za ručavanje i prostran travnati deo za igru i razonodu.

Ukoliko Vam je potrebno da provedete par dana u prirodi, na Fruškoj gori sa prijateljima i porodicom, da se opustite ili proslavite Vama važan datum a sve to daleko od gradske gužve, iznajmljivanje kuće sa bazenom na Fruškoj gori je pravo rešenje, ova nekretnina pravi izbor.

Cena zakupa zavisi od broja noćenja, osoba kao i tipa korišćenja iste.

Obavezan depozit u iznosu od 200 evra.

Obnovljen:

Cena: 240,00 EUR