Fruska gora,vikend kuca na 62 ara placa

Lokacija: Sremski Karlovci (Srbija, Sremski Karlovci)
Kvadratura: 117m2
Površina zemljišta: 6189m2
Broj soba: 4 sobe

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Fruška gora, vikend kuća na čarobnom placu od 62 ara

Ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za kupca koji želi prostranstvo, veliki plac, privatnost, prirodu i deo čarobne Fruške gore samo za sebe.

Nekretnina koju ovom prilikom predstavljamo može se posmatrati kao vikendica ili kao kuća, kao odlična lokacija ili investicija.

Nalazi se na Fruškoj gori u opštini Sremski Karlovci, na Banstolu u naselju Veliki vrhovi od Novog Sada udaljena oko 20, a od Beograda oko 70 km. U okolini se nalaze poznati Fruškogorski manastiri Velika Remeta, Krušedol i Grgetek te nadaleko poznato Stražilovo.

Vikend kuća uknjižene površine 119 m2 je na dve etaže. Na prvoj etaži se nalazi dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i ostava, a na drugoj etaži su tri spavaće sobe i velika terasa. Mogućnost uređenja tavanskog prostora za još dve sobe sa ostavljenim prostorom za stepenište unutar kuće.

Kuća na Fruškoj gori je u donjem delu građena kamenom, zahteva dodatnu rekonstrukciju i sređivanje po potrebi i želji kupca čime bi dobili sjajan stambeni prostor u prirodnom okruženju.

Plac i lokacija

Ono što je najveća vrednost ove nekretnine  je plac na Fruškoj gori koji joj daje posebnu vrednost. Plac je blaga padina južne orijentacije sa kvalitetnim zemljištem na kome se nalazi voćnjak sa oko 40 stabala ( jabuke, kruške, šljive, trešnje, višnje, kajsije), oko 25 fenomenalnih stabala oraha starih preko 35 godina, vinograd sa 40 čokota (hamburga i julskog muskata), u gornjem delu placa se nalaze borovi i breze.

Vrednost placu daje i bunar sa potopnom pumpom, dubine 7m koji nikada nije presušio jer ga napajaju  tri podvodne žile. Plac je u najvećem delu ograđen živom ogradom visine 2m i širine 1,5 m što daje placu potpunu privatnost. Na placu se nalaze i pomoćni objekti.

Plac je pravougaonog oblika, a njegova kaskadna struktura daje mogućnost budućem kupcu za kreiranje različitih sadržaja.

Zašto kupiti ovu nekretninu?

Ako bi hteli da imate svoje imanje u prirodi, na Fruškoj gori za sebe i svoju porodicu, ukoliko želite da se  bavite turizmom, organizujete radionice ili Vi možda imate ideju, ovaj plac i nekretnina sigurno mogu ispuniti sve zahteve. Mogućnost pravljenja sportskih terena, bazena, parking prostora i svih dodatnih sadržaja samo su neke od ideja koji bi oplemenili ovaj prostor. Vama ćemo ostaviti da sami procenite, pogledajte slike i video prezentaciju, a za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Real House nekretnine licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg, br. 177 – ekskluzivni posrednik u prodaji ove nekretnine.

Obnovljen:

Cena: 51.000,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!