Makaze za zbunje Einhell GE-CH 1846 Li Solo Kit

Lokacija: Subotica (Srbija, Subotica)
Tip: Akumulatorske
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine

Tekst oglasa

                                               tel. 0638820651 Lako Do Alata    
                 Veliki izbor profesionalnih/amaterskih alata za vaš dom ili radionicuAkumulatorske makaze za žbunje GE-CH 1846 Li Set su efikasan alat koji zahvaljujući maloj težini i praktičnoj veličini pruža dobru uslugu za obrezivanje žive ograde, grmlja i žbunja velikih površina i na lokacijama gde nema veze sa električnom energijom.

Sa novim Power X-Change baterijskim sistemom od Einhell-a, makaze za živu ogradu poseduju 18 V baterijski paket sa 2,0 Ah za dugotrajne radne sesije. GE-CH 1846 Li Set ima indikator nivoa napunjenosti baterije sa tri LED dioda gde možete proverite trenutni nivo napunjenosti jednim pogledom. Pored toga, baterijski paketi mogu se koristiti za sve proizvode iz familije Power X-Change. U paketu sa dodatnim brzim punjačem. Integrisani sigurnosni prekidač austavlja sečivo za manje od 1 sekunde kada se prekidač oslobodi. Točkovi su zaštićeni aluminijumskim poklopcem.

Štitnik ima rupu za montažu na zid i omogućuje da se ove akumulatorske makaze skladište u minimalnom prostoru. Za duži radni vek, zupčanici su metalni, za bolje rezultate sečenja, sečiva su napravljena od dijamantom brušenog čelika sečenog laserom. GE-CH 1846 Li Set dolazi sa čvrstim zaštitom za sečenje za bezbedan i jednostavan transport ili skladištenje.

Karakteristike:

Tip baterije: 18 V
Dužina noža: 52 cm
Dužina reza: 46 cm
Razmak između sečiva: 15 mm
Broj rezova: 2200 min^-1
Težina: 2 kg

 

  • *NOVO - u fabričkom pakovanju
  • *GARANCIJA i servis obezbeđeni 2 godine.
  • Proizvođač: Einhell, Nemačka
  • Način dostave: Kurirska služba
  • Roba se isporučuje na teritoriji Republike Srbije

Za bilo kakva pitanja stojimo Vam na raspolaganju 0638820651

Objavljen:

Cena: 8.990,00 din