Apel za humane ljude!!!

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Rasa: Japanska Bobtail
Starost: 1-2 godine
Pol: Ženka

Tekst oglasa

Maci, koja, moguce, ima FIP (koji se lako prenosi na druge macke, a neizleciv je), potreban je smestaj kod ljudi, koji imaju ili zasebnu prostoriju za nju (ako imaju macke) ili koji nemaju mace uopste.  Hranu i suplemente obezbedjujem ja, tako da nemate troskova.

Samo cete uciniti dobro delo, jer kod mene ugrozava moje macke, a napolju bi zarazila mnogo drugih maca... Ukoliko se na kontroli ispostavi da se bolest ne razvija, odnosno da nije u pitanju FIP, nego samo neko (manje opasno) oboljenje jetre, posle toga joj vise nece biti potrebna takva vrsta "izolacije". Ukoliko Vam se dopadne, naravno, mozete je i zadrzati. :)

Maca nije zahtevna, mirna je, voli da leskari, jede, spava, ponekad se malo poigra ili pomazi... I vrlo je uredna, ide na posip (ili pesak, ako imate kucu s dvoristem).

Ujedno se udomljavaju njeni macici koji imaju nekih mesec i po!!!  Male lepe mrvice, belo-zuti i trobojni, jedno skoro da je belo sasvim.:)))

Hvala unapred svima koji se odazovu i ponude pomoc ili podele prijateljima ovaj apel!  Zovite popodne broj 064 219 91 81 ili ostavite sms, molim Vas.

Obnovljen:

Cena: nije navedena