Bigl Štenci Ruskih Roditelja

Lokacija: Novi Sad (Srbija)
Rasa: Bigl

Tekst oglasa

Predstavljamo vam predivno Leglo A rase BIGL sa velikim izložbenim potencijalom, oštenjeno 17.03.2018. , spremni za preuzimanje. Ostalo tri prelepe trobojne ženke izrazito jarkih boja (kao roditelji).
Roditelji oba u vlasništvu, rodjeni u Rusiji (Moskva), sa ruskim rodovnicima i šampionskim poreklom iz Rusije, Poljske, Madjarske, Litvanije . Vodjeni na izložbu u Moskvi radi dobijanja ocene, postignuti sledeći rezultati:
Ženka Sly Hound Nifertiti S Lesnoy Polyani – JCAC, prvo mesto u kategoriji juniora, odlično ocenjena
Mužjak Egon – RCAC, drugo mesto u otvorenoj kategoriji, odlično ocenjen
Roditelji odgojeni u kućnim uslovima, hranom klase premium, redovno čisćeni od parazita, vakcinisani i vodjeni na preventivne kontrole. Štenci su hranjeni najkvalitetnijom premium hranom (Royal Canin), 2 puta vakcinisani, tri puta čišćeni od parazita, poseduju rodovnik, radnu i zdravstvenu knjižicu. Nalazimo se u okolini Novog Sada (Popovica).
Tražimo odgovorne vlasnike, zaljubljene u ovu rasu kao što smo i mi sami. Sa zadovoljstvom ćemo ostati u kontaktu radi savetovanja i praćenja razvoja naših mališana. Za više informacija zovite ili pišite na dole ukazane brojeve telefona (može I viber). Više fotografija takodje možete pratiti na instagram profilu https://www.instagram.com/vlace87/ .
Vladana 064/112-74-92 Nemanja 064/134-50-44

Objavljen:

Cena: 1,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!