NESTAO PRELEPI MLADI MAČAK u mestu Begeč kod NS!!!

Lokacija: Kula (Srbija, Kula)
Pol: Mužijak

Tekst oglasa

AHTUNG!!! AHTUNG!!! = PAŽNJA!!!

MOLE SE SVI DOBRODUŠNI MEŠTANI I PAORI Begeča, da ako negde vidu ili pronađu lepog mladog narandžastog mačkića i kakav ima belu dlaku, i to, kako ispod vrata i grudi tako isto i na zadnjim nogicama a kao i malko na prednjim  šapicama, zapravo "onakvog a kakvog ga i vidite na njegovim fotografijama", da javite na broj telefona 065/208-4474 Boris. "Dostupan sam i na Viberu".

 Inače mačak se odaziva (sa plitkim glasom) na njegovo ime Kiki.

Pošto je mladi mačkić jako lep, umiljat,  pametan i sladak, pa ako bi možda pronalazač hteo da ga zadrži za sebe, u takvom slučaju "nema nikakvih problema"! Onda ga možete slobodno zadržati za vas. Ali u takvom slučaju nesmete u vašem domaćinstvu imati bilo kakvog psa, jer se Kiki jako boji kerova, pa ga zbog toga nećete nikako moći zadržati za sebe jer će vam pobeći.

U svakom slučaju ako pronađete Kikija i ako ne posedujete nikakvog psa a želeli bih ste da ga zadržite za vas, onda bih vas takođe najlepše zamolio da mi i to javite, tako da nemoram više da se brinem za malenog jadnička a koji nažalost trenutno luta po ulicama i baštama Begeča. I takođe da bi tako znao da je Kiki pronašao, i to,  kako svoj novi dom kao i svoj kutak gde će da živi a tako i svog novog i dobrog vlasnika koji će da se brine o njemu.

Obnovljen:

Cena: nije navedena