Poklanjam mace ODGOVORNIM vlasnicima

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Rasa: Havana Brown
Starost: Mače
Pol: Mužijak

Tekst oglasa

Udomljava se nekoliko macica starosti 8-9 meseci i nekoliko odraslih maca: ridje-bela i tigrasta mala maca, odrasle mace od 1, 2, 3 godine: cupavi tigrasti muzjak (kao norveska macka), bele mace sa zutim pegama, ridja pitoma maca, trobojne (bela osnova), pitome crna i tigrasta maca, itd.  Uskoro ce biti i malih macica a udomljavanje.
Mozete uzeti jedno ili vise njih.

Ima par maca koje vec nose macice u stomaku, tako da mozete uzeti neku lepu pitomu macu, kako bi kod Vas odrastali njeni macici: kad prestanu da sisaju, zadrzacete ono koje budete zeleli, macice (pitome) cemo zajedno lako udomiti, a macu cu uzeti nazad, ako ne budete zeleli da je zadrzite.  Mace koje je od prvog dana odrastalo kod Vas ce biti najpitomije moguce.

Nalazimo se u Novom Sadu.  Pokusacu da napravim jos fotografija, a Vi se do tada javite, ako imate pitanja i ako zelite da uzmete mace (macu).

Zainteresovani neka se jave sms-om na broj 064 219 91 81, pozvacu Vas ja.  Udomivsi macu, ucinicete i dobro delo, umesto da kupite macu.  Ne brinite, ako zivite u stanu, znam iz iskustva - sve se one brzo naviknu na posip.

Za sve ostalo, kao i za savete i pomoc, mozete mi se obratiti, ako ranije niste drzali macu.  Spremna sam da podelim sa vama korisne informacije i da Vam budem od pomoci.  Samo ozbiljni.

 

Obnovljen:

Cena: 1,00 din