Molim za pomoc macama i psu...

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Obracam se ovim putem svima, koji zele da na neki nacin pomognu napustenim ljubimcima (jednom psu i tredesetak macaka), da se jave, ukoliko mogu na neki od navedenih nacina pomoci da se prehrane i da lakse prebrode hladne mesece, kao i da se udome. 

1) Potrebna je suva hrana, jer na hladnoci tecna hrana ubrzo dobije nezeljenu nisku temperaturu, tako da je zivotinje i izbegavaju, a moze naneti i stetu njihovom zdravlju. Zbog toga su potrebne granule, kao primarna hrana za zimsko vreme.

Apelujem na firme i pojedince, koji mogu da doniraju granule, prevashodno za macke, u bilo kojoj kolicini, da se jave! Nije neophodno da budu u originalnom pakovanju.

2) Ukoliko poznajete ljude, koji zele da udome psa ili macku (mace), takodje se javite na broj 064 219 91 81 ili mejlom.

3) Narocito molim ljude, koji imaju neiskoristen plac ili koji bi ostavili kucu s pomocnim prostorijama i dvoristem na cuvanje, da se jave ako zele da pomognu, jer bih zelela da privremeno sklonim negde desetinu macaka, koje ce uskoro ostati bez ikakvog krova nad glavom.  Naravno, u kucu ne bi ulazile, samo u supu (pomocnu prostoriju) radi spavanja.  Ja bih cuvala kucu i odrzavala dvoriste.

Hvala od srca svim dobrim ljudima, koji se budu javili na oglas radi pomoci ovim napustenim ljubimcima!!!

Obnovljen:

Cena: 1,00 din

Molim za pomoc macama i psu...